Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
trochę ten majonez wygląda jak poślady... Ale no jestKtoś tu dzisiaj marzył o frytkach z majonezem![]()
Właśnie nie mam@dzika_wiśnia1995 jakiego rodzaju motywacji oczekujesz - takiej bardziej przemocowej czy raczej nie?
@Pchelka25 czy Ty jeszcze nie masz wyniku bety?![]()
Straaaaasznie długo.Właśnie nie mammam morfologię , tsh 2,135 i progesteron 12,5 a bety nie ma …
Trzeci. Ogólnie jestem w 4tej procedurze ivf. Z pierwszej 0 zarodków, z drugiej 2 zarodki i dwa nieudane transfery, z trzeciej znów 0 zarodków. Teraz mieliśmy 2 zarodki.A przypomnisz który to Twój transfer?
Heloł kobiety, tak bardzo chciałabym się bardziej tutaj udzielać ale nie wiem nie mogę się przemóc, jestem z Wami 8 miesięcy, wszystko czytam, dzień na dzień nadrabiam... zmotywujcie mnie, plisss
Ktoś pytał o jutrzejszy obiad to jutro robię udka z gęsi ale nie wiem jeszcze w jakiej postaci. Wyjmę też z zamrażarki nogę barana i zamarynuje (do kebaba będzie idealny) tylko jak to zrobić, jakaś dobra marynata?![]()
Właśnie nie mammam morfologię , tsh 2,135 i progesteron 12,5 a bety nie ma …Zobacz załącznik 1727536
Trzeci. Ogólnie jestem w 4tej procedurze ivf. Z pierwszej 0 zarodków, z drugiej 2 zarodki i dwa nieudane transfery, z trzeciej znów 0 zarodków. Teraz mieliśmy 2 zarodki.
Odświeżam stronę co 5 min … zaraz chyba nasikam jeszcze raz na jakiś test bo się nie doczekam …. Ostatnim razem zgubili mi betę .Straaaaasznie długo.![]()
Kurczę , aż się uśmiechnęłamCzyli na bank badają drugi raz... U mnie po drugim transferze czekałam i czekałam i czekałam... I pewna mądra głowa tu na forum napisała mi, że jak wyjdzie "coś" to potem badają na drugim dokładnym urządzeniu ile jest![]()
Ja nadal wierzę i mocno trzymam kciuki za jutrzejszy testTrzeci. Ogólnie jestem w 4tej procedurze ivf. Z pierwszej 0 zarodków, z drugiej 2 zarodki i dwa nieudane transfery, z trzeciej znów 0 zarodków. Teraz mieliśmy 2 zarodki.