reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Hej hej, wracam do Was po przerwie 🤗 Dzisiaj mam monitoring i jeśli pęcherzyki ładnie urosły to w pn mam punkcję. Dziś też się dowiem czy będziemy mieć transfer świeży czy mrożony. No i oczywiście będzie oczekiwanie czy w ogóle będzie co transferować 🫣 Tak więc na razie poproszę na ławeczkę z nutką nadziei na przepisanie się na testowanie 🙈 dobrego dnia wszystkim ❤️❤️

Chodźcie na ciacho albo dwa 🥹🤗

IMG_1761908073818.jpg

Hej ☺️

Można dołączyć?

Jestem już Mamą prawie 15-miesięcznego chłopca i od jakiegoś czasu zaczęliśmy się zastanawiać nad rodzeństwem. Nie uważamy zbytnio więc już kilka razy testowałam, ale nic. Teraz oficjalnie z Mężem podjęliśmy decyzję o staraniach. Nawet odebrałam dziś owulaki 😉

Pierwsza ciąża u nas pojawiła się zaskakująco szybko ale w wywiadzie mam policystyczne jajniki + bardzo cienkie endometrium.

Wstępnie zapisze się na testowanie 26.11.
Witaj, zapraszamy i trzymamy kciuki 🤞🏻😍

Hejka 😊

Dziewczyny, proszę o zapisanie mnie chwilowo na ławeczkę, z szansą na zmianę na testowanie, jeśli uda mi się po przerwie wrócić do starań w ten weekend – tak właśnie przypada u mnie owulacja.

Krótko o mnie: na początku roku rozpoczęłam z narzeczonym starania i już w drugim cyklu udało się, jednak radość nie trwała długo – okazało się, że to była cp, zakończona usunięciem jednego jajowodu.

Na początku października dostałam od lekarza zielone światło, ale postanowiliśmy dać sobie jeszcze miesiąc na odpoczynek i oczyszczenie głów. W listopadzie przypadają mi dwa okresy płodne, ale większe nadzieje wiążę z tym pod koniec miesiąca, bo obecny jest po stronie bez jajowodu. Wiem, że teoretycznie nadal jest szansa na przechwycenie jajeczka, ale zdaję sobie sprawę, że nie jest ona duża.

Teraz towarzyszy mi mieszanka nadziei i strachu, by sytuacja się nie powtórzyła.

Chciałam się przywitać już w październiku, ale wtedy starczyło mi odwagi tylko na założenie konta 😅 Mam nadzieję, znajdę tu trochę wsparcia i dobrej energii 🩵
Witaj, też mam na koncie cp z początku roku ze stratą jajowodu 😢 my dostaliśmy zielone światło od wakacji ale jeszcze nic się wydarzyło. Trzymam mocno kciuki żeby jak najszybciej się udało 🤞🏻

reklama
Pyszności!
Właśnie zrobiłam sernika dyniowego 🤭
W ogóle to uwielbiam piec ciasta, takie moje małe hobby 😁😁

Sernik dyniowy kocham! 🥹
Mam połówkę dyni w lodówce ale domownicy sobie zażyczyli marmurkowe ciasto dyniowo-czekoladowe mimo, że sernik proponowałam 😅

Do góry