Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ale pyszności, właśnie piję kawkę
A jak się mąż czuje?Sernik dyniowy kocham!
Mam połówkę dyni w lodówce ale domownicy sobie zażyczyli marmurkowe ciasto dyniowo-czekoladowe mimo, że sernik proponowałam
A jak się mąż czuje?

Mniam!! Murzynek?

Nie pamiętam tegoDziękuję, że pytasz
Był u lekarza w ten sam dzień kiedy pisałam Wam o koronerze
Na szczęście tylko przeziębienie
Mniam!! Murzynek?
W ogóle - lewa ręka mi drętwieje - nie mam pojęcia co to za zależność, ale w pierwszej ciąży i drugiej miałam przez cały czas takie dziwne uczucie w ręce właśnie jakby drętwienie. I wkręcam sobie że może to znak
Raczej nie ma szans, bo to by znaczyło, że w 11/12 dniu cyklu zaszłam (moim zdaniem przed owulacją byłam), a poza tym to było… 5/6 dni temu

Hermeneg Ty to zawsze coś dobrego upichcisz.
Ja to się podejmuje wypieków tylko z TM.a moja mama jest mistrzynią ciast, chyba talent odziedziczyła siostra