reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
I jak ten Cynarski? Warto czy raczej przerost formy nad treścią Twoim zdaniem? 🙂
Używam go już bardzo długo, jak dla mnie najlepszy ze stosowanych dotychczas. Mam takie sianowate włosy, kiedyś miałam mocno kręcone ale wyprostowałam bo jak miałam do pasa to po umyciu ledwo uszy przykrywały, taki skręt. Prostuje sama średnio co pół roku, kupuje zestaw do brazylijskiego prostowania

Używam go już bardzo długo, jak dla mnie najlepszy ze stosowanych dotychczas. Mam takie sianowate włosy, kiedyś miałam mocno kręcone ale wyprostowałam bo jak miałam do pasa to po umyciu ledwo uszy przykrywały, taki skręt. Prostuje sama średnio co pół roku, kupuje zestaw do brazylijskiego prostowania

Rzucę okiem, zachęciłaś mnie 😃

Witaj, też mam na koncie cp z początku roku ze stratą jajowodu 😢 my dostaliśmy zielone światło od wakacji ale jeszcze nic się wydarzyło. Trzymam mocno kciuki żeby jak najszybciej się udało 🤞🏻
Tak też mam nadzieję, że obie niedługo doczekamy się dobrych wiadomości i wszystko potoczy się już tylko w dobrym kierunku 💫

reklama
No ja mam bardzo trudne, suche włosy i testowałam już mnóstwo kosmetyków, ostatnio zachęcona kupiłam odżywkę bez spłukiwania MUDII i szału nie ma
A może macie coś do polecenia na suche, takie sianowate, puszące się włosy?

Na moich kłakach ostatnio cuda zrobiła maska od Garnier, Hair Food Cocoa.
Tylko, że nakładam na suche włosy przed myciem, rozczesuję i po około 30 minutach normalnie moczę i myję szamponem.
Dawno tak fajnych włosów nie miałam 🥹
Nie wiem czy u każdej się sprawdzi bo jak to mówią wlosomaniaczki "co włos to obyczaj" ale warto spróbować 😀

Do góry