reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
No więc dziołszki w poniedziałek punkcja, pęcherzyki porosły więc jest co pobierać. Chociaż po cichu liczyłam na więcej 🙈🙈 i na pewno będzie transfer świeży więc będę mogła w końcu z Wami posikać sobie na patyki w tym miesiącu 😁

Zazdroszczę, że u Ciebie to już zaraz 🥹
A ile transferów za Tobą?

Zazdroszczę, że u Ciebie to już zaraz 🥹
A ile transferów za Tobą?

Za mną dwa transfery, pierwszy skończył się w 6+4 tc, a po drugim beta słabo przyrastała i ostatecznie zaczęła spadać. Też swoje musiałam odczekać bo w mojej klinice nie było już środków, ale teraz moja doktor dostała zgodę na 4 pacjentki i miałam to szczęście być jedną z nic. Chociaż może i ta przerwa była mi trochę potrzebna żeby przewietrzyć głowę, w tym czasie ogarnęliśmy też badania genetyczne.
A Ty kiedy możesz transferować? Macie jeszcze zarodki?

Hejka laski💙
Ja już zgłupiałam, Premom pokazuje owulację na poniedziałek a pozostałe dwie na środę, wczoraj i przedwczoraj śluz płodny, od wczoraj zaczęłam owulaki. Dziś wyszedł ale bladzioch, mam nadzieję że będzie ciemniał bo mamy 3 pełne dni działania przed sobą. U was też każda aplikacja pokazuje inaczej? Wiele bym dała żeby jednak w poniedziałek była ta owu 🥹 załączam zdjęcie tego z dziś
A robiłaś juz w poprzednich cyklach testy owu? Wiesz kiedy lh rosło?

A propo odżywek to kupiłam w końcu L’Oreal absolut repair. No chyba faktycznie zmieniła się formuła bo nie powala na kolana tak jak kiedyś ale przynamniej opakowanie jest wielkie :D

reklama
A propo odżywek to kupiłam w końcu L’Oreal absolut repair. No chyba faktycznie zmieniła się formuła bo nie powala na kolana tak jak kiedyś ale przynamniej opakowanie jest wielkie :D
No niestety to nie to samo 😀 ja mam też ogólnie cienkie włosy teraz zakochałam się w eleven australia body volume włosy jak od fryzjera mega gładkiego lśniące może volume nie jest jakiś super ale całość extra 😀

Do góry