Oby teraz to ciazowe hcg zaczęło rosnąć !
Ja tak miałam ale bez happy endu… w święta byłam w 9 tygodniu ciąży i lekarz mówił że wszystko ok. Chciałam poczekać z informacją dla rodziny, bo mieliśmy wcześniej biochema i byłam ostrożniejsza ale mąż się uparł. Kupiliśmy dla rodziny rozkładane prezenciki z wierszykiem i kołyską. Wszyscy szczęśliwi , łzy radości się lały. 30 grudnia dowiedzialam się że ciąża się zatrzymała ( wg innej lekarki na 6 tygodniu więc de facto przed świętami 2 dni już nie było ok jak twierdził lekarz ). W święta byłam bardzo szczęśliwa a w sylwestra tylko płakałam- 2 stycznia miałam łyżeczkowanie. Dodam że moja siostra w tym samym czasie też była w ciąży bliźniaczej , jeździłam i pomagałam wybierać im wózek , rzeczy dla dzieci , a w samochodzie zalewałam się łzami . Byłam bardzo szczęśliwa że im się udało i zostanę ciocią dwóch maluchów ale strasznie było mi ciężko zrozumieć że mojego synka nie poznam ( zrobiliśmy badanie genetyczne ) .
Dobra trochę posmęciłam , ale życzę każdej z Was żeby te święta były magiczne z dzieciątkami w brzuszku i porodami po 9 miesiącach
@kami1094 też jestem ciekawa jakiś Twoich top polecajek kosmetyków