reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@Hermeneg . Na końcu dodam numerki;) dla córki to głównie sieciowki typu Pepco, Action; Przybory do malowania, wycinania, naklejki ale też już kule do kapieli i słodycze. A dla męża gatki, skarpetki, koszulki, kosmetyki oraz Przybory dla dużych chłopców do zabaw z żoną;P muszę tylko mocno pilnować żeby nie pomylic kalendarzy;P jak przyjdzie czas, układam je po całym domu, na parapecie, między kwiatami itp. i muszą codziennie szukać. Córki prezenty będą miały podkreślony numer;)

Załączniki

• IMG_20251108_194550398.jpg
    IMG_20251108_194550398.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 72
reklama
@Hermeneg . Na końcu dodam numerki;) dla córki to głównie sieciowki typu Pepco, Action; Przybory do malowania, wycinania, naklejki ale też już kule do kapieli i słodycze. A dla męża gatki, skarpetki, koszulki, kosmetyki oraz Przybory dla dużych chłopców do zabaw z żoną;P muszę tylko mocno pilnować żeby nie pomylic kalendarzy;P jak przyjdzie czas, układam je po całym domu, na parapecie, między kwiatami itp. i muszą codziennie szukać. Córki prezenty będą miały podkreślony numer;)

Super! Podziwiam za pomysł i zapał do ich przygotowania 🥹❤️

Ale lekarz powiedział Ci prawdę. Jeśli nie doszło w danym cyklu do ciąży to właśnie na tym etapie ciałko żólte wygsa. Progesteron nie spada stopniowo tylko gwałtownie.
Z jednej strony ma rację z drugiej jeżeli progesteron za szybko spadnie a mimo wszystko dojdzie do zapłodnienia i np późniejszego zagnieżdżenia to niski progesteron wpłynie na endometrium i to uniemożliwi. Różne są opinie, rozmawiałam z kilkoma lekarza i albo fizjologia albo dupa. Ja miałam w pierwszych ciążach niedomoge lutealna i przy przy staraniach brałam progesteron od owulacji dlatego jestem trochę zła, że to zbagatelizował 🤷‍♀️

@Pchelka25 cos widać 😍 kciuki za kolejne testy!

@niecierpliwamatka przykro mi, że musicie przez to przechodzić.. obyście trafili na dobrego specjalistę, który Was dobrze poprowadzi bo to teraz najważniejsze 🥺

@Monique321 wyglada na pik 😊

@Hermeneg migrena najgorsza 🫣 i ten światłowstręt 🤢 dzisiaj też walczę z bólem głowy.. masakra. Odpoczywaj ❤️

Ja dzisiaj pospałam ale mam od rana ból i ćmienie głowy 😣

A te pojedyncze sztuki były jakościowo dobre czy też właśnie był problem z ich jakością? Wiesz byłam przekonana, że ICSI nas uratuje bo przecież plemniki są, a się okazało, że ok. Trochę ich jest ale nie podobają się, muszą być lepsze, cokolwiek by to nie znaczyło.
Z jakością też był problem, udało się podciągnąć troszkę te parametry ale szału nigdy nie osiągnęliśmy. Co do terminów wizyt u nas podobne problemy. Terapia dla faceta też jest kosztowna bo na żadne leki nie mieliśmy refundacji. Nam sugerowano również że po biopsji jąder uda się znaleźć lepszy materiał ale na to się nie zdecydowaliśmy. Spory koszt i żadnej gwarancji że tam będą lepsze. Wyczułam też że to jednak za dużo dla męża i nawet nie próbowałam go namawiać.

@Kaalaa co do piżam ze ściągaczem na dole lubię z esotiq z wiskozy, często mają promki

O zesz… pieknie! 😳
@Kaalaa co do piżam ze ściągaczem na dole lubię z esotiq z wiskozy, często mają promki
Kurde zupelnie zapomnialam o tej firmie!

Przepiękny ! Ja totalnie nie umiem w takie rzeczy ale tak bardzo mi się podobają ! 😍 jak pakuje prezenty dla rodzin z mężem to jest wieczna kłótnia o to że znowu kupiłam papier prezentowy a łatwiej było wziąć torby 😂

reklama
Przepiękny ! Ja totalnie nie umiem w takie rzeczy ale tak bardzo mi się podobają ! 😍 jak pakuje prezenty dla rodzin z mężem to jest wieczna kłótnia o to że znowu kupiłam papier prezentowy a łatwiej było wziąć torby 😂
To ja jestem jak Twój mąż, ale po prostu nie umiem w papier. 😅 Jak mąż zapakuje to nie mam z tym problemu.

Do góry