reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dzień dobry ❤️

Kawusia i kokosanki na stole! ☕🥥

@Pchelka25 przyznam szczerze, że na poprzednich testach nie widzialam nic, dzisiaj widzę 🥹 trzymam kciuki żeby beta okazała się startową i był przyrost pojutrze 🍀🤞🏻

@dzika_wiśnia1995 jak uroczo z tym śniadankiem 🥹
Smacznego i miłego dnia, dla Twoich towarzyszów również 🐄🐓

Z dobrych rzeczy u mnie na wadze od poniedziałku-0.5 kg. Ogarnęłam włosy czyli odhaczyłam wcierkę i olejowanie 😀

O to jednak "siostra" nie zjadła wszystkich kokosanek 🤣🤣

reklama
Dzień dobry!

Ja już po pobraniu krwi.
Jestem zajebista! To z dobrych rzeczy.
A ze złych to jestem załamana bo byłam właśnie na budowie i po wyczyszczeniu okien będą wymieniać większość szyb… są uszkodzone wewnętrzne miedzy dwiema szybami…
Jakby mi ktoś powiedział, że budowa domu to będzie taki hardcore to chyba bym została w mieszkaniu 🫥
My to przerabialiśmy w zeszłym roku, roboty ogrom ale już rok mieszkamy i powiem ci warto każdego wysiłku :):)
Czekamy na wyniki:)

Z dobrych rzeczy to żyjemy i wstałam. Nie pomalowałam się. Ale za to umyłam i wysuszyłam włosy. Piję kawę.

No to dzień dobry. Z dobrych rzeczy o sobie to wstałam skacząc na prawą nogę 😆 poszłam do swoich podwładnych, jakże one się cieszą na mój widok, wiedzą że będzie jedzonko i mizianko 😚😁 mowa tutaj o kurach 😊 następnie wchodząc do obory do kolejnych podwładnych które są krowami również mnie miło przywitały, włączyłam im i sobie radio a tam Lasy Christmas leci, czyli światecznie się zrobiło 😆 jem ze zwierzętami śniadanie, bo gdy wydoję pierwszą krowę to jem płatki z mlekiem z nimi 😂 taaaak wiem, głupie i niektórzy powiedzą że jak to że bleee, ale ja tak mam 😅
Nie wiem czy bardziej zazdroszczę czy jestem pełna podziwu. To taka ciężka praca ale chyba dająca spełnienie. W ogóle brzmi to sielsko bardzo

Przepraszam, że się wtrącę
@Pchelka25 moze easy home dał wtedy chujocień i beta jeszcze wtedy nie ruszyła, dopiero teraz? (Też miałam chujocienie niestety z tych testów) Bo na tym teście widać nawet z zamkniętymi oczami 😂 Mocno za to 3mam kciuki i już uciekam 🤞

reklama
Dzień dobry!

Ja już po pobraniu krwi.
Jestem zajebista! To z dobrych rzeczy.
A ze złych to jestem załamana bo byłam właśnie na budowie i po wyczyszczeniu okien będą wymieniać większość szyb… są uszkodzone wewnętrzne miedzy dwiema szybami…
Jakby mi ktoś powiedział, że budowa domu to będzie taki hardcore to chyba bym została w mieszkaniu 🫥
Bardzo współczuję, my teraz lecimy w remonty, taki pył wszędzie ze nie wiem co najpierw ogarniać, tel się mi przykrył lekką mgłą pyłową 😅
Nie było wcześniej widać czy to jakaś wada że po jakimś czasie wyszło?

Do góry