reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Jprdl

Załączniki

• Screenshot_2025-11-17-19-43-18-95_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-11-17-19-43-18-95_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    396,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
No źle, źle robisz. 🫂
Jesteś na niskiej dawce stymulacji, najniższej. W Twoim przypadku (pamiętam jak opowiadałaś) jest to ogromny sukces, że na Lamettcie 2,5 urosły Ci ładne pęcherzyki. Po to chodzisz na monitoring żeby to zweryfikować. Gdyby one były przedojrzałe to wtedy to co mówi Google miałoby sens. U Ciebie one rosły książkowo, nie jak szalone. Nie u każdego muszą zap*erdalać. 🥹 Ja naprawdę jestem daleka od pocieszania na siłę, uwierz, że jest wszystko okej.
Lepiej strzelić zastrzyk przy większym pęcherzyku, bo 18mm to taka dolna granica dojrzałości.

Taaaak badałam badałam, pełen komplet w sierpniu. Teraz muszę fsh tsh i w ogóle pakiet tarczycowy powtórzyć dla mojego spokoju.

Ja słyszałam że AMH można polepszyć suplementami, ale to też podobno kontrowersyjna informacja i napewno można spowolnić spadek. Ale co i jak to nie wiem :(. Edit: czytałam o tym na reddicie jak coś. Nie była to jakaś literatura fachowa.

Nic nie mów jak ja słyszę o odpuszczaniu i wrzucaniu na luz to mną trzęsie… I ja bardzo chcę żeby terapeuta pomógł mi wyjść z tego obsesyjnego myślenia. Nie pomoże mi wyluzować bo nigdy nie wyluzuje ale chcę przestać się zadręczać myślami bo ja nawet w nocy mam koszmary i już mam tego dosyć. Co u ciebie zadziałało przy pierwszej ciąży że się udało? Jakie połączenie leków?
Wyrecytuje to o każdej porze dnia i nocy jak mantrę.
Lametta 2-5 DC 1x1
Od 7-9 dnia cyklu codziennie po zastrzyku Menopur.
Pojechałam do kliniki. Okazało się że mimo wszystko pęcherzyki średnie.
Dostałam na dwa dni po zastrzyku Bemfola
(Łącznie 5 zastrzyków).

I ovitrell na koniec.

Uprzednio przez 3 miesiące brałam codziennie folian, b6, B12, magnez, wiesiołek, witaminę D3, witaminę C.

I po owulacji zjadłam z 5 ananasów 🤣🤦

Wyrecytuje to o każdej porze dnia i nocy jak mantrę.
Lametta 2-5 DC 1x1
Od 7-9 dnia cyklu codziennie po zastrzyku Menopur.
Pojechałam do kliniki. Okazało się że mimo wszystko pęcherzyki średnie.
Dostałam na dwa dni po zastrzyku Bemfola
(Łącznie 5 zastrzyków).

I ovitrell na koniec.

Uprzednio przez 3 miesiące brałam codziennie folian, b6, B12, magnez, wiesiołek, witaminę D3, witaminę C.

I po owulacji zjadłam z 5 ananasów 🤣🤦
No, a teraz taka niska dawka samego letrozolu i jak ładnie! Są postępy! Super 🥹

reklama
Do góry