reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Awenturyn różowy
Karneol
Iiii chyba prehnit. W sumie już sama nie wiem. Na szyi noszę kamień księżycowy. Tam wiecie. Że płodność macierzyństwo Tatara. Jak mi każecie kupić jakiś magiczne figurki to na pewno kupię xd tego prehnitu już nie jestem pewna mógł zostać w kuchni razem z zielonym awenturynem. Już się gubię w magicznych kamyczkach.

🩷Awenturyn różowy
• kojarzony z poczuciem spokoju, ciepłem emocjonalnym,
• ma wspierać wyciszenie, samoakceptację i równowagę hormonalną (w duchowej symbolice).
➡️ Może wspierać emocjonalnie kobiety starające się o dziecko, ale nie biologicznie.

🧡 Karneol

Najczęściej kojarzony z:
• kobiecą energią,
• płodnością (w mitologii i tradycyjnych wierzeniach),
• pobudzeniem energii seksualnej.

Karneol jest jednym z kamieni najczęściej kupowanych przez kobiety starające się o ciążę — ale to symbolika, nie medycyna.

💚 Prehnit
• kamień spokoju,
• ma wspierać redukcję stresu i harmonię emocjonalną,
• czasem przypisuje mu się wpływ na układ limfatyczny i detoksykację (symbolicznie).

Może być „energetycznie” wspierający, ale nie wspiera ciąży w sensie biologicznym.
Póki co to ja sobie na kupiłam bransoletek z czarnym turmalinem i jak widzę się ze szwagrową to jej potajemnie macham przed oczami by odstraszyć tego wampira energetycznego

reklama
Awenturyn różowy
Karneol
Iiii chyba prehnit. W sumie już sama nie wiem. Na szyi noszę kamień księżycowy. Tam wiecie. Że płodność macierzyństwo Tatara. Jak mi każecie kupić jakiś magiczne figurki to na pewno kupię xd tego prehnitu już nie jestem pewna mógł zostać w kuchni razem z zielonym awenturynem. Już się gubię w magicznych kamyczkach.

🩷Awenturyn różowy
• kojarzony z poczuciem spokoju, ciepłem emocjonalnym,
• ma wspierać wyciszenie, samoakceptację i równowagę hormonalną (w duchowej symbolice).
➡️ Może wspierać emocjonalnie kobiety starające się o dziecko, ale nie biologicznie.

🧡 Karneol

Najczęściej kojarzony z:
• kobiecą energią,
• płodnością (w mitologii i tradycyjnych wierzeniach),
• pobudzeniem energii seksualnej.

Karneol jest jednym z kamieni najczęściej kupowanych przez kobiety starające się o ciążę — ale to symbolika, nie medycyna.

💚 Prehnit
• kamień spokoju,
• ma wspierać redukcję stresu i harmonię emocjonalną,
• czasem przypisuje mu się wpływ na układ limfatyczny i detoksykację (symbolicznie).

Może być „energetycznie” wspierający, ale nie wspiera ciąży w sensie biologicznym.

Na urodziny poszerzyłam zapasy o bransoletkę z kamieniem księżycowym, turmalinem, ametystem, rubinem, granatem, kwarcem i szmaragdem oraz naszyjnik z turmalinem.
Mam jeszcze bransoletkę z turmalinem i kamieniem księżycowym ale jest za duża i nie noszę a poza tym mam bransoletkę przyjaźni i taką z tygrysim okiem 😀

Póki co to ja sobie na kupiłam bransoletek z czarnym turmalinem i jak widzę się ze szwagrową to jej potajemnie macham przed oczami by odstraszyć tego wampira energetycznego
Hahaha ja kupiłam taką mamie do pracy

Na urodziny poszerzyłam zapasy o bransoletkę z kamieniem księżycowym, turmalinem, ametystem, rubinem, granatem, kwarcem i szmaragdem oraz naszyjnik z turmalinem.
Mam jeszcze bransoletkę z turmalinem i kamieniem księżycowym ale jest za duża i nie noszę a poza tym mam bransoletkę przyjaźni i taką z tygrysim okiem 😅
No właśnie ja mam ten problem że nie znoszę nosić nic na rękach. Kupiłam pierścionek z awenturynem i nie nosze bo nie lubię mieć nic na dłoniach. Obwieszę się jak Dagmara z królowych życia wisiorami z magicznymi kamieniami.

Hahaha ja kupiłam taką mamie do pracy

No właśnie ja mam ten problem że nie znoszę nosić nic na rękach. Kupiłam pierścionek z awenturynem i nie nosze bo nie lubię mieć nic na dłoniach. Obwieszę się jak Dagmara z królowych życia wisiorami z magicznymi kamieniami.

Dagmara z królowych życia 🤣🤣🤣
Zajebiste porównanie 🤣🤣

reklama
Do góry