Lady Strejser
Fanka BB :)
Ok 135 M2 użytkowej.Mogę popytać ile metrów kwadratowych?
(Nie dość, że maruda to jeszcze ciekawska)
Garaż jako oddzielny budynek (takie warunki zagospodarowania mieliśmy)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ok 135 M2 użytkowej.Mogę popytać ile metrów kwadratowych?
(Nie dość, że maruda to jeszcze ciekawska)
To całkiem zgrabnie. My wynajmujemy teraz 170m2. Ciągle coś sprzatam.a to tylko salon z jadalnią i kuchnią, dwie łazienki i 3pokoje. Cały czas mam gdzieś okno, podłogę, kurze. Jak się weźmiemy za budowę obiecaliśmy sobie tak 125-135m bo nie mam siły ciągle latać. A jeszcze mam dwa psy domowe...Ok 135 M2 użytkowej.
Garaż jako oddzielny budynek (takie warunki zagospodarowania mieliśmy)
Dobrze ,że monitorowałaś bo jak nam anulowali 3 gola i odgwizdali karanego,który zrobił wynik 2:2 to mój się tak wkurzył,że stwierdził,że nie może patrzeć na tych patałachów i ich męczarnie na boisku i szliśmy w kimono po tej akcjiBędę monitorowała sytuację na Flashcore![]()
No to już jest metraż do ogarniania sporyTo całkiem zgrabnie. My wynajmujemy teraz 170m2. Ciągle coś sprzatam.a to tylko salon z jadalnią i kuchnią, dwie łazienki i 3pokoje. Cały czas mam gdzieś okno, podłogę, kurze. Jak się weźmiemy za budowę obiecaliśmy sobie tak 125-135m bo nie mam siły ciągle latać. A jeszcze mam dwa psy domowe...
To jeszcze przed nami ale mój sam pracuje na wykończeniach wnętrz i dużo sam potrafi zrobić ale do niektórych etapów musimy mieć ekipę to ja już widzę jak mój wieczorem jedzie i z latarką i wasserwagą ogląda tynki czy wylewkę na ogrzewaniu podłogowymnie strasz, nie strasz
U nas prędzej nie będzie miał kto tego domu wybudować jak ekipy zaczną odwalać fuszerkę - u mojego perfekcyjnego męża to nie przejdzie![]()
I tak zazdroszcze. Mnie pierwszy związek zostawił gola i wesoła, były mąż w zamian za fakt, że dziecko będzie że mną i nie będzie robił żadnych cyrków jej w szkole, życiu zażądał domu (ale nie chcę do tego myślami wracać ) zaczęłam od nowa, wynajęłam dom kupiłam samochód. A teraz żyje ze wspaniałym człowiekiem i odkładamy na ziemię, chcemy najpierw coś kupić później się budować. Też bez kredytu się nie obejdzie, ale wynajem to bezsensowna zabawa. Place co miesiąc i nic z tego nie mam.No to już jest metraż do ogarniania spory
A przy psiakach (które są i na zewnątrz i w domu) to tym bardziej - ja już mężowi mówiłam ,że w kotłowni chcę mieć brodzik dla psa ,żeby go tam po spacerze ogarnąć,żeby mi od błocisza i czochrania w zdechłej wiewiórce na kanapę nie wleciał
Ale aktualnie i pies i kanapa są narazie w planach.
Bez kredytu,z jednej pensji to nie jest tak hop siup a wszystko sami kupiliśmy także trochę poczekam ale się doczekam![]()
I tak zazdroszcze. Mnie pierwszy związek zostawił gola i wesoła, były mąż w zamian za fakt, że dziecko będzie że mną i nie będzie robił żadnych cyrków jej w szkole, życiu zażądał domu (ale nie chcę do tego myślami wracać ) zaczęłam od nowa, wynajęłam dom kupiłam samochód. A teraz żyje ze wspaniałym człowiekiem i odkładamy na ziemię, chcemy najpierw coś kupić później się budować. Też bez kredytu się nie obejdzie, ale wynajem to bezsensowna zabawa. Place co miesiąc i nic z tego nie mam.
Wyrzuć je od razu, dzięki nim byłam w ciąży całe 4 godziny. Nie tylko mi pokazały fejk kreskiUaktualnienie - cień znikł , wiec te testy są do d.u..y
Tak pepino .