reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
U mnie biało - ale od mrozu -7 :)
Wolę mróz od deszczu także jest ok.

Kawka właśnie w trakcie picia :) ☕

Wczoraj miałam bardzo dobry nastrój,jak nigdy i mam nadzieję,że mnie tak szybko nie opuści :)
Jeszcze trochę i Mikołajki 🥴😱

U mnie biało - ale od mrozu -7 :)
Wolę mróz od deszczu także jest ok.

Kawka właśnie w trakcie picia :) ☕

Wczoraj miałam bardzo dobry nastrój,jak nigdy i mam nadzieję,że mnie tak szybko nie opuści :)
Jeszcze trochę i Mikołajki 🥴😱
Dziewczyny ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie, przecież wszędzie jest śniegu kupa 😂 u nas już pod kolano, ino z lopatą latam .

Miałam nie testować już, ale idę se siknąć na ostatni test jaki mam. Nadzieja umiera ostatnia. Dziś 33 DC przy cyklach 33/40 dni ostatnio. Trzymcie kciuki

My działamy ale znowu przypomina to fabrykę sprzed 5 lat.... Już nie przyjemność tylko konieczność. Wieczorem nie będziemy mogli więc trzeba rano. Jutro też rano bo wieczorem pewnie za późno już. I tak w kółko. Ale zastrzyk wzięty to dla idei trzeba. Poza tym dopadły mnie zatoki. I w ogólnie niechęć do wszystkiego. Najchętniej bym się schowała do piwnicy.

Dziewczyny ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie, przecież wszędzie jest śniegu kupa 😂 u nas już pod kolano, ino z lopatą latam .

Miałam nie testować już, ale idę se siknąć na ostatni test jaki mam. Nadzieja umiera ostatnia. Dziś 33 DC przy cyklach 33/40 dni ostatnio. Trzymcie kciuki
Ja mieszkam w górach i tylko mróz i nic poza tym. Śnieg jakiś może spadnie w lutym 🤣

reklama
Do góry