KiedyPytam
Fanka BB :)
Ja teżJa Cię trochę wyszpiegowałami się cieszę ,że się wszystko w dobra stronę układa
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja teżJa Cię trochę wyszpiegowałami się cieszę ,że się wszystko w dobra stronę układa
![]()
Oby obyProszę mi wpisać..
Ale na andrzejkach w pracy taką wróżbe wylosowałam "mały prezent trafi idealnie w twoje serce" i liczę że przyszły miesiąc przyniesie ten prezent![]()
Dziewczyny ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie, przecież wszędzie jest śniegu kupaU mnie biało - ale od mrozu -7
Wolę mróz od deszczu także jest ok.
Kawka właśnie w trakcie picia![]()
Wczoraj miałam bardzo dobry nastrój,jak nigdy i mam nadzieję,że mnie tak szybko nie opuści
Jeszcze trochę i Mikołajki![]()
Ja mieszkam w górach i tylko mróz i nic poza tym. Śnieg jakiś może spadnie w lutymDziewczyny ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie, przecież wszędzie jest śniegu kupau nas już pod kolano, ino z lopatą latam .
Miałam nie testować już, ale idę se siknąć na ostatni test jaki mam. Nadzieja umiera ostatnia. Dziś 33 DC przy cyklach 33/40 dni ostatnio. Trzymcie kciuki
Ja mieszkam w centralnej Polsce i tu lekki mrozek, ale żeby chociaż odrobina spadłaJa mieszkam w górach i tylko mróz i nic poza tym. Śnieg jakiś może spadnie w lutym![]()