reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
To jest najlepsze z możliwych podejść do tematu ❤️ ja jakoś tak w tym listopadzie mam doła, jak chyba większość
Straszny jest ten listopad. Mnie się już wydawało, że wróciłam na dobre tory, bo na co dzień funkcjonuję dobrze, nie myślę za dużo o staraniach, a przychodzi wieczór i znowu twarz opuchnięta od płaczu... Czuję straszną bezsilność. Pociesza mnie jedynie to, że u mnie cykl stymulowany dość szybko dał ciążę, więc może uda się zajść jakoś niedługo, ale tak strasznie boję się powtórki i kolejnego poronienia :(

Dzień dobry, kawa na stole. Lubię poniedziałek tylko pod jednym aspektem. Wstaję rano a don cały pachnie czystością, jest idealnie wysprzątany. Jutro już nie będzie tak czysto, już pyłki kurzu osiada, już domownicy poprzestawiaja wszytsko, psy napewno coś rozwala, wycieraczka będzie już w piasku i śmierci. A dziś przez kilka godzin jeszcze będzie idealnie czysto.

Dobry! Ja poniedzialku bardzo nie lubie.. po tym weekendzie jestem najbardziej niewyspana, rozwalona i zdemotywowana.. plusem jest to, ze leci w pracy szybciej niz wtorek, wiec jest nadzieja ;)

I nie smucimy sie dziewczyny, trzeba chociaz koncowke listopada odczarowac, dla kazdej z nas zaswieci sloneczko, a pamietajcie, ze po burzy najladniej swieci! :)

@Hermeneg cos kawy rano nie ma…

reklama
Dobry, dobry 😊 co prawda bez kawy, ale mam coś innego na przebudzenie 💪
Cześć moje drogie z siłeczki, ja w trakcie treningu i mówię Wam to musi byc dobry tydzień 🥰
1000145474.jpg

Do góry