Aaa , już czaję@Lady Strejser chyba zrozumiała tak jak ja że będą Ci sprawdzać zdolność do pracy w soboty
a Ty tam idziesz w sobotę
![]()
Dalej nie bardzo rozumiem, chyba za mało spałam Dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Aaa , już czaję@Lady Strejser chyba zrozumiała tak jak ja że będą Ci sprawdzać zdolność do pracy w soboty
a Ty tam idziesz w sobotę
![]()
Ze beda sprawdzac Twoja mozliwosc do pracy w soboty, w sensie czy mozesz pracowac w sobotw czy tylko pon-pttez tak najpierw zrozumialam, ale badania dalej sprawily, ze zrozumialam, ze to wizyta w sobote
![]()
ahhahhaah dobre! Ja od dziś do soboty głodówka, musze oczyścić organizm z tego wszystkiego
Aj chodziło,że w sobotę do Ciebie dzwonili z tą informacją? Bo ja zrozumiałam ,że dali Ci znać,że możesz pracować w sobotyNie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?
Po prostu jestem zdziwiona, że medycyna pracy pracuje w weekendy bo nigdy mi się nie zdarzyło robić takie badania w dni inne niż poniedzialek- piątek![]()
Aj chodziło,że w sobotę do Ciebie dzwonili z tą informacją? Bo ja zrozumiałam ,że dali Ci znać,że możesz pracować w soboty![]()
ahhahhaah dobre! Ja od dziś do soboty głodówka, musze oczyścić organizm z tego wszystkiegocoś mi się przytyło na tą zimę hahah. Ale i tak jest super, 3 lata temu jak się wzięłam to w 9 miesięcy zrzuciłam 35 kg pomyślcie ważyłam 105 kg, do tego czasu trzymałam wagę między 67a 73 kg a teraz dopiłam do 76 kg i wiecie jak się źle czuje.. haha