reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Hej dziewczyny
zaglada tutaj ktos??
ja zostalam sama tak jak pisalam maz pojechal i teraz szukam sobie zajecia:))
a z dzieciaczka na razie musielismy zrezygnowac pewnie do wiosny jak maz juz wroci na dobre kto wie......

reklama
Hej wszystkim. My z mezem zaczelismy sie starac o dzidziusia ale okazalo sie ze musimy skorzystac z innej metody takiej jak in vitro. Strasznie sie boje tego nie wiem co mnie czeka ale mysle pozytywnie musi sie udac i napewno doczekamy sie ukochanego malenstwa:):) pozdrawiam wszystkich

dzięki Kasia jak na razie to nie widziałam nikogo w takiej sytuacji jak ja szkoda bo porozmawiałabym z dziewczynami z podobnym problemem. Bardzo sie boje tego calego zabiegu i wogolę wszystkiego co jest z tym związane a niestety nie mam z kim o tym pogadać. Może jednak ktoś jest?? pozdrawiam

Witajcie dziś znalazłam tą strone i po przeczytaniu kilku fotrum postanowiłam ze sie zaloguje no i jestem :)jeszcze sie nie moge połapać we wszystkim ale z czasem się naucze.!

witam Serdecznie mam pytanie po mimo młodego wieku bo częśc moze tak uważać 21:-) chcieli byśmy razem z partnerem starać sie o dzidziusia jest jednak pewna obawa od 10 lat mam problem z kolanem i zaden lekarz nie potrafi postawić dobrej diagnozy ciągle puchnie jest stan zapalny zbiera sie płyn i tylko robia punkcje.2 razy kolano było otwierane i czyszczone ale nadal nie wiedzą o co chodzi przez to kolano mam ciągłe stany zapalne pochwy i inne dolegliwości moje OB jest ciągle wysokie zazwyczaj54-60 więc nie wiem czy moge w takim przypadku czy to by nie szkodziło mojemu dziecku czy mozemy spróbować?Już straciłąm nadzieje czy ktoś jeszcze potrafi mnie wyleczyc bardzo prozę o porade!!

Cześć Viola85. Co do wieku to jesteśmy w tym samym:):) to bez obaw no i tutaj jest dość dużo młodych osób:):) a co do twojego pytania to myślę ze powinnaś to skonsultować z twoim ginekologiem tylko on ci na to pytanie odpowie, ale pamiętaj ze jest dużo sposobów aby mieć dzidziusia:) ja sie juz o tym przekonuje wiec głowa do góry i myśleć pozytywnie:) pozdrawiam

Wiitaj Agnieszko dziękuje za słowa otuchy mam nadzieje ze juz niebawem wszystko sie wyjaśni na przyszły poniedziałek mam termin tomografi komputerowej więc moze w końcu bedzie widadomo co i jak.Z lekarką rozmawiałam na ten temat z półroku temu i stwierdziała,ze lepiej poczekać na razie póki stan zapalny się zmniejsz.Czytałam o twoim problemie i mysle ze wszystko wam sie uda musisz tylko mieć dużo siły bo to jest bardzo potrzebne w takich chwilach będe trzymać kciuki :)

reklama
cześć Viola85 fajnie ze odpisałaś:) ja mam dużo siły bo bardzo zależy mi i mojemu mężowi na maleństwie ale juz 2 tygodnie czekam na termin do tej kliniki i niecierpliwie sie :mad: ale mam nadzieje ze wyrobimy sie do świat bo bardzo bym chciała zrobić prezent i nam i moim rodzica którzy juz nie mogą sie doczekać wnuka:):) ale zobaczymy jak będzie bo przecież wkońcu to maleństwo decyduje czy będzie do swiat czy nie :laugh:(w jakimś sensie) pozdrawiam. i napisz potem co u lekarza???

Do góry