reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Cześć :D
Magi dziękuję za chęci, ale tak już dostałam info, więc masz ten problemik z głowy ;)
Jejku jak ja się fatalnie dzisiaj czuję :( Mam cały czas zawroty głowy, jajniki bolą cały czas ( na zmiane)... grrr... a @ nie dała jeszcze spokoju :( Aha i jeść coś mi się za bardzo nie chce tylko coś mnie lekkie mdłości biorą...
3mam za Was kciuki dziewczyny :) Niech NAM WKOŃCU ZAFASOLKUJE... NOOO :D
Miłego dnia życzę :D

reklama
Witam ponownie :)
Bogda chciałaś wiedzieć... jak długo się staramy... można powiedzieć, że od grudnia 2004, biorę folik, ale nie badałam się... i nie robię testów... dla mnie to strata pieniędzy, bo jak fasolka ma być to będzie, ale nie ukrywam, że bardzo bym chciała.. już. A z tą nowiną to trzeba poczekac jeszcze kilka dni. Objawy mam, staram się o tym wogóle nie myśleć... ale kto wie, może mi się tylko wydaje...

Hej dziewczyny.Tak sobie siedze i czytam inne tematy od tego WRZESIEN!!! i musze przyznac ze troche mi was zal.Ja tez bardzo chcialm juz byc w ciazy co mi sie z reszta ualo.Moja pierwsza corka ma juz 7 lat i nie chcialam dluzej zwlekac.Udalo mi sie za drugim razem ;D MUsze Wam powiedziec ze poduszka czasami nie wystarczy trzeba poprostu sie bardziej nameczyc.Kobitki zamiast lezec nieruchomo z podusia pod pupa nozki w gore i zrobcie swiece jak na lekcjach w-fu.I tak jakies 10 min. moze wtedy zadziala. Jest to sprawdzony juz nie raz sposob! Zycze powodzenia!!! Trzymam za Was wszystkie kciuki. :-* Acha!!! DreamsAboutBaby ty jestes chyba na dobrym tropie.Pierwsze objawy jakie ja mialam to totalne zmeczenie i marzylam zeby tylko gdzies glowe polozyc i troche sie przekimac taka bylam slaba.Piersi tak mnie bolaly ze jak moj maz chcial sie nimi pobawic to zawsze dostal opieprz ;D Pa dziewczynki!!!

Dokładnie!! Niech tylko dziś spróbuje ich dotknąć to po łapkach dostanie :) Z resztą sama nie moge ich zbytnio dotykać... No ale poczekamy zoabczymy...

ha ha-a wiec pojawiają sie pierwsze minusiki:)..ale czego to sie nie zrobi-by miec alego szkrabka:)..
Moja kolezanka też pierwsze co odczuła-to potworne bóle piersi..i poparzebnie ::)..poszła do solarium, niewiedzac,z ę juz ma w sobie fasolkę :D..no i Dzidzius się bronił..
DreamsAboutBaby; Vitall - Doda -czyżbyście były pierwsze z nas starajacych:)..tego Wam życzę- i pozostałym..pokazujcie sie "zafasolkowane"..jestem głodna nowych inf..od Was.. :D
Pozdrawiam i..tyłeczki-..swiecunie..ćwiczymy ćwiczymy..raz dwa.. :laugh:

Dorka a te tyłeczki w górze naprawdę skutkują? Mi sie jakoś w to nie chce wierzyć, a jak ostatnio powiedziałam mojemu facetowi to się chłopak ośmiał. W sumie chyba to nie jest potrzebne, no bo przeciez jak komuś się zdarza nieplanowana wpadka to dziewczyna chyba nie leży pół godzinki z tyłeczkiem w górze. :)

No to ok dzisiaj zamiast poduszki bedzie swieca!
pozdrawiam,zyczac udanych cwiczen w lozku i nie tylko!!! ;D

Hej dziewczynki, też słyszałam, że najlepiej "po" pupką do góry poleżeć. No cóż nie zaszkodzi spróbować. ;) ;)

reklama
Magi! Wielkie dzięki za informacje o testach!! Postanowiłam, że jak teraz nie będzie Fasolki to w maju je wypróbuje :)
Choć jak narazie nudności, wymioty i straszne bóle cycuchó, ale czy to nie wkrętka?? Choć moja przyjaciółka miała na początku ciążu dokładnie takie same objawy :) :) :) Zobaczymy, nie dajmy się. Życzę wszyskim szybkiego zafasolkowania

Do góry