reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

hihi pozdrawiam i trzymam kciuki- może tym rzem bedzie fasoleczka?
Ja też idę się wykąpać- będę pachnąca ;D i też jeszcze trzymam się na nogach- do dzieła ;D

reklama
A ja już wykąpana i pachnąca, w nowej koszulce- różowiutkiej z dwoma jabłuszkami przytulonymi ;D ;D Niestety tylko jabłucha się przytulają, bo ja jeszcze mam @ czy coś :mad: W każdym razie nici dziś z bzykanka :( A tak by się chciało ::) Ale nadrobimy, nie daruję fasoleczce, w końcu musi być, nie? ;)
Elunia, będzie dobrze, musi być :) :)
Beti, pogódź się z Adasiem, lżej wam będzie, jemu teraz pewnie też ciężko, tylko gorzej mu się do tego przyznać, bo to Ty jesteś "górą", bo: matka, starsza, kobieta i w ogóle- taka drobna rada psychoterapeutki (mój drugi zawód). A tak swoją drogą to przecież od tego jesteśmy, by sobie pisać takie rzeczy, nie? ;) Ściskam Cię mocno, Was pozostałe kobietki też :laugh:
papa

Ja też jużidę spać ! Próbowałam wejść na czad ale jak mi sięwreszcie udało to chyba tam nikogo nie było? Albo jest tak zakręcona jego obsługa, że nie wiadomo o co chodzi! PA

czesc dziewczynki...wrocilam!!!

ale sie rozpisalyscie...czytam i czytam i dopiero skonczylam 1 watek...a ile mi jeszcze zostalo ;D

witam wszystki nowe forumowiczki i zycze wam fasoleczek :)

Cześć Dorka

bylam na urlopie zeby sie pouczyc do egzaminu, a przy okazji mezusiowi i majstrowi obiadki pogotowac w czasie gdy oni ciezko pracuja przy remontach.
Ciezko sie dzisiaj wracalo do pracy...jestem skonana...w sobote musialam o 3 nad ranem wstawac zeby dojechac na egzamin...porazka...a wczoraj bylam jeszcze na komunii mojego chrzesniaka. Ale sie splakalam w kosciele hihi.
A teraz probuje przeczytac co napisalyscie, ale tego jest taaaaki ogrom ciekawe kiedy skoncze :D

no, ja też miałam spore zaległosci..tez egzam i wyjazd służbowy. Wczoraj w międzyczasie czytałam..próbowałam byc na biezaco:)..jeszce dziś nadrabiam kilka watków:)

Powodzenia !

Hej dziewczynki.
Znów mnie troszkę nie było. Stęskniłam się :)
Ja narazie mojego przetrzymuję do 13.05 może to coś pomoże ;) Ale niestety wtedy kiedy jest największa szansa ja wyjeżdżam :( Smutne to... Ale jak 16.05 się znów spotkamy to spróbujemy znów :) Najgorsze to, że na tym wyjeździe będzie w moim otoczeniu conajmniej 3 maleństwa... jak ja wytrzymam to nie wiem. Ciężko będzie, tymbardziej, że nie będzie mi wolno uronić ani jednej łzy, bo to zjazd rodzinny :( I nie będzie się komu wypłakać w ramię bo mojego nie będzie ze mną bo ma ważne kolokwium z grafiki w sobotę. Jakie to smutne... i jeszcze pogoda do kitu...
Pozdrawiam Was dziewczynki. Kiełkujcie pięknie !!

reklama
Cześć dziewczyny!Słońce za oknem a ja do pracy,,,,ech,,ale lubie pracować,,to takie odprężające,,
Mój mąż mówi,ze jak mam trzy dni wolnego to glupieje,,,i powinnam mieć najwyżej jeden dzień :)
Hej Dreams,,ja przetrzymalam mojego do wczoraj to 13 dni,,,ale pewnie i tak guzik z tego,,,coś mi tak cosik podpowiada,,ale fajnie wczoraj było,,,tak na luzie,,, ;)
A zjazd wytrzymasz,,,wierze w Ciebie,,,,choć wiem jakie to trudne.Ja sie umówilam na piątek z koleżanką,,ONa idzie do fryzjera zrobić się na bóstwo,,a ja popilnuję Jej maluszka,,,hmm slodki taki bobasek..No dośc bo się rozmarzę...
A jak mówię, do mężusia kiedy będziemy mieć dzidzie taką różowiutką,,to On dodaje <różowiutką z ogonkiem>ech dowcipniś...a potem mówi,ze mam juz jedną trochę dużą :D
a Adasiem już dobrze,,wczoraj poszłam do Niego nim poszedl spać,,dać mu buziaka :)
Rozpisaląm się,,a niedlugo do pracki.
Milego dnia,,,dziewczyny,,,
Kasia jak tam wpracy?Nie przemęczaj sie za dużo,,
Lana kiedy tu zajrzysz i oznajmisz,że już fasoleczka jest w brzusiu??
Cmokasy...
Fajnie tu tak zajrzeć,,,poczytać..popisać.... :)

Do góry