aiszka
Aktywna w BB
Pokazcie swoje owulakijestem ciekawa jak te owulacyjne wygladaja w pełnym cyklu u Was
![]()
u mnie jest tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazcie swoje owulakijestem ciekawa jak te owulacyjne wygladaja w pełnym cyklu u Was
![]()
To są moje owulaki z poprzednich miesięcy. Ja używam tylko tych z domowego laboratorium, one jak dla mnie są najlepsze, wybarwiają się odpowiednio do poziomu LHPokazcie swoje owulakijestem ciekawa jak te owulacyjne wygladaja w pełnym cyklu u Was
![]()
No i ładne kreski masz. Ja nie wiem, wczoraj wieczorem kreska u mnie byla całkiem całkiem juz, dzisiaj juz troche jaśniejsza. Mozliwe ze pik mialam w nocy? Czy moze przez poranny mocz jest mniej natężonaU mnie tak, pierwsze zdjęcie to ten cykl, drugie zdjęcie to poprzedni, ale nie lubię tych paskowych testów. Jednak te z Rossmanna lepiej mi pokazuja. W tym miesiącu robiłam paskowymi i nie wiem czy bym wyłapała pik, byłam poza domem i akurat wzięłam z roska i on mi pokazał. W ten 14dc bolał mnie prawy jajnik i wskazywało wszystko że jestem dzień przed owulacja
Ooo super, dziękujęZobacz załącznik 1723322
u mnie jest tak
Ja tez rano pierwsze co to sprawdzalamJa się obudziłam i poleciałam zobaczyć do Mai Staśko bo dzisiaj robiła test ciążowy po transferze zarodków. Wyszedł jej pozytywny. Więc trzymam kciuki za bardzo pozytywny październik dla wszystkich
Bardzo się cieszę, że się szybko udało, ale dla jasności - żaden suplement nie działa od razu. Żeby miało to jakiekolwiek realne przełożenie na organizm potrzebne jest stosowanie przez co najmniej kilka miesięcy. Samo ovosicare jest polecane przez lekarzy, bo ma metylowane formy witamin, które są łatwiej przyswajalne przez organizm. To nie są magiczne składniki, a dziewczyny tutaj stosują taką suplementację latami - z różnymi efektami.Hej brałam ten cykl pierwszy raz Ovosicare i skończyło się to sukcesemwięc może warto? Gin powiedział że w tym preparacie połączenie składników jest najbardziej skuteczne i że mam brać ten i nie dać sobie wcisnąć żadnych zamienników które nie działają, zaufałam
![]()
Ja to oglądałam wszystko na letrozolu i płakałamNo Mai się chyba udało. Ciekawe czy 1 czy 2 zarodki się zaimplantowały.![]()