Lady Strejser
Aktywna w BB
Hmmm to mam wrażenie,że chyba bez sensu sikaćTe blade ostatnie byly po jakichs 4h wstrzymywania. Te mocne niestety niezbyt wstrzymywałam bo co chwile sikałam na te testy wtedy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hmmm to mam wrażenie,że chyba bez sensu sikaćTe blade ostatnie byly po jakichs 4h wstrzymywania. Te mocne niestety niezbyt wstrzymywałam bo co chwile sikałam na te testy wtedy
kupiłabym inne testy w następnym miesiącuCzy w takiej sytuacji jest sens robienia dalej testow owu? Miesiaczka planowo ma byc 21.10Zobacz załącznik 1723856
O super, dziękuję za wskazówkę. Mam nadzieję, ze nie bede musiała w przyszłym miesiącu sikać, ale jak jednak bede musiała to skorzystam z radyI warto je wrzucać w *others*![]()
Tak właśnie zrobię. Spróbuję z easyhomekupiłabym inne testy w następnym miesiącuten prawie pik w 12 dniu cyklu na innym teście mógł być pikiem. wiem, ze zdania są mieszane i niektóre dziewczyny chwalą sobie te testy, ale jak nie jesteś przekonana to spróbuj innych. a w tym miesiącu dla pewności bym jeszcze kilka dni sprawdziła jak Ci te testy zostaną
Jutro zrobię jeszcze jeden test. Jak mnie podkusi to podjadę do szpitala na betę, a jeśli nie to w poniedziałek. Musze ograniczyć ilość wkłuć, bo mam fatalne żyłyja przy tych staraniach nie mam testówkupuję paczkę 5 owulakow przed owulacją, a potem jednego pinka przed okresem, żeby nie kusiło
ale poważnie rozważam zakup paczki easy home.
tak się kręciłam dziś po biedronce w poszukiwaniu czegoś smacznego i wzięłam śledzie w śmietanie. rzuciłam się na nie tak, że coś czuję się teraz nieswojo na żołądkuczlowiek stary, a durny.
chyba funkcjonujemy w podobnych ramach czasowych, nie znam nikogo kto chodzi spać jak ja o 21. ale nasza córeczka jest rannym ptaszkiem, długo wstawała o 4 więc musieliśmy i my się przestawić. teraz w choróbsku też tak wstaje
boski widokkiedy powtarzasz? czy na betę jedziesz?
Apka wtedy inaczej mierzyO super, dziękuję za wskazówkę. Mam nadzieję, ze nie bede musiała w przyszłym miesiącu sikać, ale jak jednak bede musiała to skorzystam z rady![]()
no one są debeściaki dla mnieTak właśnie zrobię. Spróbuję z easyhome![]()
to czekamy na zdjęcia testów kolejnych! kciuki!Jutro zrobię jeszcze jeden test. Jak mnie podkusi to podjadę do szpitala na betę, a jeśli nie to w poniedziałek. Musze ograniczyć ilość wkłuć, bo mam fatalne żyły![]()
Dobrze wiedzieć. Człowiek coraz mądrzejszy dzięki WamApka wtedy inaczej mierzyja tez wrzucałam normalnie i coś wyliczało ale w others też dobrze mierzy.
No oczywiście życzę Ci ,żebyś nie musiała z nimi więcej tańcować tylko latała na USG z![]()
ja poki co nie mialam okazji, wiec zdaza nabracMoje testy nigdy nie zdążyły nabrać temperatury pokojowej bo co se kupię to obsikam.
Jak będzie w dwupaku to kresek jeszcze więcej będzie![]()
Ja tez najchetniej 21 bym spala, ale staram sie tak 21:30-22 wyrobic, za to rano wstaje wczesnie czy do pracy czy weekendchyba funkcjonujemy w podobnych ramach czasowych, nie znam nikogo kto chodzi spać jak ja o 21. ale nasza córeczka jest rannym ptaszkiem, długo wstawała o 4 więc musieliśmy i my się przestawić. teraz w choróbsku też tak wstaje![]()