reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Zła jestem, bo wypadł nam wczoraj niespodziewany wyjazd i ani na wizytę nie poszłam, ani wczoraj już seksów nie było. Były w środę i czwartek późnym wieczorem, zastrzyk w czwartek rano i wczoraj czułam pobolewanie a wieczorem takie mocniejsze ukłucie i oby to było pęknięcie. Mam nadzieję, że te seksy wystarczą
Dobrze to brzmi od strony logistycznej 😎

reklama
IMG_20250802_112828618_MFNR.jpg
Dzień dobry kobity, witam się ze świeżutkimi rogalikami 🥐

Cześć dziewczyny 😊
witam się z kawą w ręku ☕

@callina odpocznij i wróć do nas ❤️ nie znoszę testów, które kłamią 😏

@niezapominajka876 juz nie ma dyskusji, gratuluję 😁❤️ przestań dziołcha panikować, korzystaj z wakacji i wyłącz negatywne myśli!

@Kejti9247 jaki świat jest mały 🫣 powodzenia i udanych wakacji! 🥰

@LadyStrejser trzymaj się Maleńka, całym sercem z Tobą 🥹

@dzika_wiśnia1995 poproszę jednego do kawy 🤤

Witam wszystkie dziewczyny, z którymi się nie znam 😁 miło mi!

Ciężko mi się cieszysz wakacjami, cały czas mnie coś kłuje w brzuchu, coś tam się rozciąga, ogromny lęk jest.
Rozumiem, bo mimo że to jest normalne, to dla mnie też takie bóle na początku to jest źródło stresu. Ale miałam tak i przy biochemie, i przy zdrowej ciąży, więc naprawdę nie ma co się tym sugerować. Test Ci ładnie ściemniał i to jeszcze o tej słabszej czułości, więc jest dobrze 🥰

reklama
Rozumiem, bo mimo że to jest normalne, to dla mnie też takie bóle na początku to jest źródło stresu. Ale miałam tak i przy biochemie, i przy zdrowej ciąży, więc naprawdę nie ma co się tym sugerować. Test Ci ładnie ściemniał i to jeszcze o tej słabszej czułości, więc jest dobrze 🥰
Dziękuję 🩷 chociaż odliczam już do powrotu i pierwszej bety 🤣 to narazie właśnie te testy trzymają we mnie nadzieję

Do góry