poziomkowa00
Fanka BB :)
Ee to ja bym kapsułkę otworzyła wysypała proszek do buzi i popiłaNa ćwiartkiale z kapsułkami już tak się nie da

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ee to ja bym kapsułkę otworzyła wysypała proszek do buzi i popiłaNa ćwiartkiale z kapsułkami już tak się nie da
Ja tak robięEe to ja bym kapsułkę otworzyła wysypała proszek do buzi i popiła![]()
A to ja też dzis podobnie, jestem 6dpo i też podbrzusze tak niby okresowo czuje, a tu dopiero 18 dzien cyklu.No noteraz działanie
@poziomkowa00 po owulacji jest na pewnomega wysoki więc może może
My właśnie jesteśmy w drodze pod namioty także bardzo się cieszędzisiaj tylko fatalnie się czuję, strasznie podbrzusze i w krzyżu mnie łupie
Dzisiaj 6dpo byłam z rana zrobić progesteron i prolaktyne więc zobaczymy![]()
przedwczorajA nie było wczoraj? To szybciutko nadrabiać!
a co dokładnie lekarz powiedział? ja to jestem zawsze ciekawa takich rzeczyJestem po wizycie, owulacja była, endo 10mm. Czekamy na efekty![]()
było przedwczoraj, a dziś nie wiem, zobaczymy czy się zdecydujemy cokolwiek działaćNo noteraz działanie
@poziomkowa00 po owulacji jest na pewnomega wysoki więc może może
My właśnie jesteśmy w drodze pod namioty także bardzo się cieszędzisiaj tylko fatalnie się czuję, strasznie podbrzusze i w krzyżu mnie łupie
Dzisiaj 6dpo byłam z rana zrobić progesteron i prolaktyne więc zobaczymy![]()
Nic w sumie nie mówił, oprócz tego, że była bo jest ciałko żółte, wtedy ja spytałam ile ma endometrium, zmierzył powiedział że 10mm i tyle, zapytałam jeszcze czy 14 dni po zastrzyku jak zrobię test to już będzie wynik wiarygodny/niezafałszowany powiedział że tak i w sumie tylea co dokładnie lekarz powiedział? ja to jestem zawsze ciekawa takich rzeczymówił kiedy była mniej więcej?