niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś czy jutro? Sex był w sobotę i teraz nie wiem... Dzisiaj czy lepiej jutro...
Ja tak samoJak w sobotę było to ja bym wybrała dzisiaj![]()
Tak, tylko te wyniki... Kurde, a jak się nie zdarzyły jeszcze plemniki ogarnąć, a jutro znów się boje, że będzie za późno.
Probowalabys dziś wieczorem czy czekała np. jutro rano?No na pewno się nie zdążyły ogarnąć ale różne rzeczy się zdarzają. Lepiej spróbować niż żałować, że się nie spróbowało![]()
No na pewno się nie zdążyły ogarnąć ale różne rzeczy się zdarzają. Lepiej spróbować niż żałować, że się nie spróbowało![]()
Fizycznie siła jest, chęci też. Ale czy plemniki się ogarnęły? Mieliśmy ciężki weekend bo jakiś d. Podpalił las i to kilka razy więc było co robić, a i tak siły są. Tylko czy nasze te siły zewnętrzne równają się tym wewnętrznym?Zależy kiedy mój Stary miałby siłę![]()
Fizycznie siła jest, chęci też. Ale czy plemniki się ogarnęły? Mieliśmy ciężki weekend bo jakiś d. Podpalił las i to kilka razy więc było co robić, a i tak siły są. Tylko czy nasze te siły zewnętrzne równają się tym wewnętrznym?
Ja bym wybrała dziś i jutroDziś czy jutro? Sex był w sobotę i teraz nie wiem... Dzisiaj czy lepiej jutro...