Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja cały czas podczytuje was i trzymam za was kciuki. Niestety kompletnie nie znam się na tym jak pomóc malutkiej albo twojemu synkowi, moja wiedza w tym zakresie jest ograniczona.Bo wszystkie matki krzykaczki uciekły, zostały tylko najwierniejsze rozumiejące temat. Jednak nawet na forum potwierdzają się bolesne realia, płód jest święty nawet chory i każdy się nim interesuje a jak się juz urodzi to nagle się o nim zapomina.
To jest niestety prawda. Bardzo Wam kibicuje i trzymam za Was kciuki, czasy w których przyszło Wam żyć i mierzyć się z trudnościami są po prostu chore.Bo wszystkie matki krzykaczki uciekły, zostały tylko najwierniejsze rozumiejące temat. Jednak nawet na forum potwierdzają się bolesne realia, płód jest święty nawet chory i każdy się nim interesuje a jak się juz urodzi to nagle się o nim zapomina.
A jak nocki? Jesteś w stanie trochę odpocząć? Jak przypominam sobie pierwsze miesiące z niemowlakiem to zimny dresz mnie przechodzi [emoji1]Rzeczywiście czasem jestem tak zmęczona tym wszystkim ze czuje się jakbym chodziła ciągle na bani.