reklama

Waga dzieciątek

reklama
Wow Kachasku - to już duży Michał :tak::-) Pewnie pobyt u babci tak mu posłużył - babcie mają to do siebie że lubią dokarmiać jak rodzice nie patrzą :-D

no właśnie moja mama nic mu nie dawała:no:
nie pasuje mi te 9 kg:no: bo niby co? przybrał ponad 1,5 kg w miesiąc?:confused::szok:
w środę szczepienie, to powiem pielęgniarce, żeby go jeszcze raz zważyła
może to miało być 8:sorry2:

Kachasku u nas to samo, tylko że Maksio zawsze był drobinka, a teraz też ma ok 8,5-9kg. I po 1,5gh przybiera już przez ostatnie dwa miesiące :szok:

Ojej, to widze ze wszystko na naszym forum sie odwrocilo, moja kluseczka zawsze jedna z pulchniejszych nagle zrobila sie drobniutka, hehehe. wazy 8 kg i mierzy 65 cm ( z tym ze strasznie sie wiercila i chyba w rzeczywistosci ma troche wiecej, ubranka na 68 dawno sa za male).

reklama
A ja znowu nie wiem ile moja baba waży i mierzy.
Od ostatniego razu minęło już z 1,5 miesiąca, więc przypuszczam że mogła dojść do 9 kg, a co do wzrostu to u nas nie mierzą a ja nie umiem jej zdyscyplinować do spokojnego leżenia jak sama ją mierzę.
Stwierdziłam jednak, że jest jakaś nieproporcjonalna, bo bluzki i body to wchodzą nawet z rozmiaru 62 czy 68, a śpiochy i pajace na rozmiar 80 są tak na styk. Co zajrzę do szafki to zanim ją ubiorę to do za małych odkładam po 4-5 rzeczy. Niektórych nie zdążyła założyć. W ciągu 3 tygodni od Świąt uzbierała mi się znowu pełna reklamówka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry