• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Haszi mi to imię jakoś po głowie chodziło jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciązy (czułam ze bedzie chlopak)
przez kilka miesięcy wierciłam dziurę w brzuchu mężowi zeby tylko sie na nie zgodził

Mausie Tymków , mój Kuba też miał być Tymkiem, maz chciał ale ja bardziej chciałam Kubusia i mąż sie zgodził bo tez mu sie podoba, ale długo sie zastanawialiśmy, a no jeszcze Filipek wchodził w grę:-D

Ja Tymka i Zine wymyśliłam sobie jeszcze w liceum. Przy pierwszym synku wybieraliśmy pomiędzy Tymkiem właśnie a Patrykiem (po kuzynce męża).
Uznaliśmy, że fajnie tak jakoś uczcić pamięć ciotecznej "bliźniaczki" męża-Patrycji a drugi dzieciak będzie należał do mnie. Miała być Zina...

Ja tez pierwszy raz slysze takie imie :tak:Ladne i napewno orginalne:-)
Ja opcji dla dziewczynki za bardzo nie mialam jedyne imie co bralam pod uwage to Pola po prababci,ale dobrze ze jest Michas imie tez po pradziadku:-)

Miałam znajomą o takim imieniu i zawsze mi się podobało, niestety nie jest na liście imion więc byliśmy przygotowani nawet na bój z urzędem :rofl2:
Na szczęście przy Tymku żadne boje nie były potrzebne:-)

reklama
Mój Adaś też miał być Tymkiem ( bo mój M o Tymoteuszu w ogóle nie chciał słyszeć ) ale mimo mojego ciągłego gadania że będzie Tymek nie udało się - niestety mąż był nieugięty i się nie zgodził. Natomiast dziewczynka miała być Rozalka :-) Może jeszcze będzie kto wie...
JuliaK a Ty już się zastanawiasz nad kolejnym imieniem dla rodzeństwa Zuzi ?? Bo chyba Ty najszybciej będziesz miała kolejną istotkę do nazwania :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry