• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Liwus, he he to poległaś w bojach jak ja z Igą. Niczym nie dał się przekupić. Ciągle tylko nie i nie. A próbowałam wszystkiego. Wkońcu uległam i stwierdziłam że może być Dominika bo będę do niej mówić Ika :-D:-D:-D
A mój małżonek chciał dziecku dać na imię Edyta ....brrrrrrr.
Juz zaczęłam negocjację na drugie dziecko. Może się wkońcu ugnie. Ale powiedzial mi że nadal nie widzi nic ładnego w tym imieniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
widze ze trwa dyskusja na temat imion :-) ja mam na razie synka, ale za jakies dwa lata bedziemy pracowac nad dziewczynką :tak::tak:wiec mam imie ktore mi sie bardzo podoba - Nikola :tak:fajniutkie, wczesniej podobało mi sie Weronika lub Wiktoria. Mój małzonek tez myslał nad Edytą - jesli byłaby dziewczynka, ale mi sie nie bardzo podoba

U nas do konca nie bylo wiadomo kto siedzi w brzuszku, ale z wyborem imienia dla dziewczynki nie mialam problemu od razu Gabrysia :-)gorzej bylo z imieniem dla chlopca moj T. chcial nazwac Boleslaw:szok:na co ja sie nie zagadzalam i doszlismy do porozumienia ze jak bedzie chlopak to Tymek, ale jest Gabrysia i bardzo mnie to cieszy:-D

U nas chlopiec mialby na imie Franek, a dziewczynka na poczatku miala byc Kinga myslalam tez nad Iga albo Ida. Mezowi i mi spodobala sie Michalina i jest nasza Misia.
Bylysmy dzis na szczepieniu: waga 6800g
odwod glowy 41cm
obwod kl piersiowej 42cm
a dlugosci cialka nie znamy bo pani dzis nie mierzyla:-(pozniej ja zmierze to napisze ile :tak:

reklama
Igusię ma moja serdeczna koleżanka - mala jest przekochana. Post musisz postawic na swoim ;-)
Mam koleżankę Polę, która tak naprawdę jest Pauliną ;-)
Misia, waga jak Olgusi - rosną dziewczyny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry