reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Oj jest co dźwigać , ale to wkońcu słodki ciężar;-)Na moje pytanie czy mała za dużo nie waży pani doktor stwierdziła, że fajne dziecko jest i jak zacznie pełzać i chodzić to waga się unormuje:tak:

reklama
No a u nas nadal 7 kg nie osiągnięte: po wczorajszym ważeniu 6800 gr, za to po moim dzisiejszym mierzeniu wychodzi 69 cm czyli znowu 4 cm w niecały miesiąc:szok: No i napięcie mięśniowe dobre, aczkolwiek lekarz przyznał, ze mogłaby rozwijać się nieco szybciej, nie kazał jednak nic ćwiczyć, tylko powiedział, że po 7-mcznym bilansie, który podobno jest najważniejszy, będzie wiadomo czy rozwój jest prawidłowy.

Prosze jak Flora rośnie!! ja swojej nie mierzyłam, czekam do poniedziałku, wtedy będzie szczepienie to i szczegółowe pomiary...
kupiłam jej ostatnio pajacyki na 6-9 mcy...na oko myślę za duze, zakładam i dobre:-)

No No Florka, ładnie rośniesz:-):-):-):-):-):-)....a i o linię dbasz....pięknie

My się dzisiaj wymierzymy to wpiszemy wyniki 6-cio miesięczne:-D:-D

Te ubranka sa do kitu tzn ta rozmiarówka bo ja kupuje Maksowi na 74 i niektóre są za duże a niektóre za małe i na 80 jest podobnie bez sensu.
Nam lekarka powiedziała ze Maksiu ma wagę rocznego dziecka a waży 9 kg:-) ale mówiła zeby się nie martwić i nie traktować tego jako nadwagi

reklama
jak lekarze twierdza ze nasze pociechy maja dobra wage to chyba najważniejsze
ja scentylowałam syna na tej stronce www.siatkicentylowe.pl i wyszło tak sobie (nie środeczek), ale nasza pani dr nie miała żadnych zastrzeżeń więc spoko maroko;-)

Do góry