• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Oj jest co dźwigać , ale to wkońcu słodki ciężar;-)Na moje pytanie czy mała za dużo nie waży pani doktor stwierdziła, że fajne dziecko jest i jak zacznie pełzać i chodzić to waga się unormuje:tak:

reklama
No a u nas nadal 7 kg nie osiągnięte: po wczorajszym ważeniu 6800 gr, za to po moim dzisiejszym mierzeniu wychodzi 69 cm czyli znowu 4 cm w niecały miesiąc:szok: No i napięcie mięśniowe dobre, aczkolwiek lekarz przyznał, ze mogłaby rozwijać się nieco szybciej, nie kazał jednak nic ćwiczyć, tylko powiedział, że po 7-mcznym bilansie, który podobno jest najważniejszy, będzie wiadomo czy rozwój jest prawidłowy.

Prosze jak Flora rośnie!! ja swojej nie mierzyłam, czekam do poniedziałku, wtedy będzie szczepienie to i szczegółowe pomiary...
kupiłam jej ostatnio pajacyki na 6-9 mcy...na oko myślę za duze, zakładam i dobre:-)

Te ubranka sa do kitu tzn ta rozmiarówka bo ja kupuje Maksowi na 74 i niektóre są za duże a niektóre za małe i na 80 jest podobnie bez sensu.
Nam lekarka powiedziała ze Maksiu ma wagę rocznego dziecka a waży 9 kg:-) ale mówiła zeby się nie martwić i nie traktować tego jako nadwagi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry