reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Madzia - Maciuś wygląda wzorowo, więc o wagę się nie martw. U nas 9,400, ale ponoć ok. Też uderzamy w górną granicę siatki centylowej. Skoro pediatra mówi, że wszystko w porządku, to ja się martwić nie zamierzam. Przez ostatnie 2 tygodnie przybyło około 300 gram, więc prawidłowo.

reklama
Dzięki dziewczyny,uspokoiłyście mnie bardzo.
W sumie za każdym razem jak widzę koleżanki synka,który ma 4 m-ce i 9 kg i na dodatek jest krótki, to się uspakajam,bo mój Maciek przy nim na niedożywionego wygląda,chociaż wcina za dwóch.

Magdzik też masz niezła kluseczkę ,ale wcale na grubaska nie wygląda.

magddzik...no z Julki niezły koksownik:-):-):-):-), Ika godni zawzięcie.
Wieczorem po wizycie się pochwalimy

To my pióreczka w porównaniu z niektórymi koleżankami i kolegami...:-)
Ale za to nasz mózg ma 44,5 cm a klata 45 cm

no więc melduje że mój koksownik w ciągu ostatnich 2 tygodni przykoksował 500 g a przez ostatni miesiąc 900 :-):-):-)
co daje nam łączną sumę 9 kilosów:szok::tak:
mierzyć się będziemy w niedzielę :-):-):-):-)
Panidoktor twierdzi że super...hmmm moje ręce mniej

reklama
Ika - super!!!
jak ja bym chciała żeby w ciagu mca moja z 500 gr przybyła:sorry2:
ale jak je tak średnio a do tego rusza sie jak mały samochodzik to spala te wszystkie kalorie...

Do góry