reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Madziu Macio jest idealny:tak::tak:
Ika no nieźle, mama proszę nam zdradzić czym podkarmiasz córunię, bo my też tak chcemy ważyć:-D

reklama
hmmm no jak to mc chicken z frytkami:-D:-D:tak::tak:
a tak poważnie to staram sie takie light rzeczy dawać czyli nie za dużo kleiku itp.:tak::tak::-) no bo same widzicie jakie postępy wagowe

Ika - super!!!
jak ja bym chciała żeby w ciagu mca moja z 500 gr przybyła:sorry2:
ale jak je tak średnio a do tego rusza sie jak mały samochodzik to spala te wszystkie kalorie...

Skąd ja to znam:-) Mała nie należy do łasuchów (je często, ale średnie porcje), ale jest cały czas w ruchu, więc sporo spala! Oj, też tak bym chciała;-)

Post - to ja wszędzie małej zagęszczam, na śniadanie 150 ml kaszki na gęsto że łycha staje, na obiad zupka z kleikiem kukurydzinaym - z jedną łyżeczką, na deser jabłko z bananem i z 90 ml kleiku kukurydzianego i na kolacje mleko 150 ml z 2 łyżkami kaszki. I co, gramy w górę ciężko idą....
chyba musze po każdym posiłku ją kłaść żeby od razu nie spalała.
ja byłam bardzo chuda w młodości i pamiętam że lekarka zalecała mojej mamie po każdym jedzeniu żeby mnie kładła na 30 min i nie pozwalała sie ruszać za bardzo:-D:-D ale ze mną się nie dało:tak: Lena też nie przejawia chęci spokojnego poleżenia czy posiedzenia, wciąż musi się kręcić.

Ika super wynik!!!:-)

Pabla no to Lenka w Twoje ślady idzie:tak:Będzie laska jak mamusia.

U nas chyba dlatego ta waga tak rośnie,bo mały po każdym jedzeniu śpi:sorry2:

Melduję, że u nas waga w granicach 8,6 kg, czyli przez miesiąc Oliwka przybrała około 600 gram i centymetr urosła, czyli ma 76 cm :-)

reklama
Do góry