reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Florka - super!! jak pamiętam to chyba w ciągu tyg 200 gram więcej!! moja tyle przybrała ostatnio z 1,5 mca:-:)zawstydzona/y:
my na ważenie lecimy w poniedziałek, mam nadzieję że jest trochę lepiej niż ostatnio.

Florka - super!! jak pamiętam to chyba w ciągu tyg 200 gram więcej!! moja tyle przybrała ostatnio z 1,5 mca:-:)zawstydzona/y:
my na ważenie lecimy w poniedziałek, mam nadzieję że jest trochę lepiej niż ostatnio.
Pabla, ale Florka ma do odrobienia około 300 gr straty z choróbsk, a normalnie też przybierała około 200 gr miesięcznie, więc jak przypakuje, co straciła, to pewnie wróci do starego rytmu:tak:

hej,
u nas dzisiaj ważona - 7400 g
cóż, jestem trochę zawiedziona bo myślałam że będzie trochę więcej:-:)sorry2:
generalnie jest lepiej, bo ostatnio w 1,5 mca przybrała 150 gram, a teraz w 1 mc 250 gram, ale ale.......:-(
umówiłam się w piątek do lekarki, może wydębie skierowanie na usg jamy brzusznej na wszelki wypadek.

Pabla, Lenka cały czas w ruchu, więc sama widzisz... No ale faktycznie jak masz się zamartwiac, to zrób USG brzuszka:tak:

hej,
u nas dzisiaj ważona - 7400 g
cóż, jestem trochę zawiedziona bo myślałam że będzie trochę więcej:-:)sorry2:
generalnie jest lepiej, bo ostatnio w 1,5 mca przybrała 150 gram, a teraz w 1 mc 250 gram, ale ale.......:-(
umówiłam się w piątek do lekarki, może wydębie skierowanie na usg jamy brzusznej na wszelki wypadek.

Pabla, jak dotad Lenka i Zainab szly 'leb w leb' z waga, teraz Zainab wazy troszke wiecej. Jednak Lenka chyba je wiecej niz moja mala (na podstawie tego co pisalas na innym watku), ale bardzo duzo sie rusza i pewnie to wszystko spala. Moja mala to leniwiec nieprzecietny, nie chce sie jej dzwigac pupy- wiec pupa rosnie.
No i tak jak pisze KasiaDe, aby sie nie zamartwiac lepiej wykonac to USG.

Beaa - a ile Twoja księżniczka waży???
no rusza się strasznie, to fakt. Nawet w wózku podryguje.....na tyłku na chwilę nie usiedzi..
chyba po kazdym jedzeniu będę ją wiązać w łóżeczku na przynajmniej 30 min:-D:-D:blink:

Pabla- ostatnie wazenie bylo chyba 17 marca, waga 8,16. Jak juz pisalam moja mala to leniwe dziewcze. Od wczoraj tez cuduje z jedzeniem- chyba sie zarazila ode mnie, bo dzisiaj byla bardzo rozpalona.

reklama
Pabla ja myślę,że Lenka taka ruchliwa to sporo spala i nie ma się czym martwić,ale dla świętego spokoju można usg zrobić.
Ewelinka no niezły wynik:szok:

Do góry