reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
No pięknie....Florka, wkońcu dobry kierunek:-):-):-)
Wiesz, na zlocie może byś nauczyła Ikę tak siadać i podrygiwać, co??????
W zamian za to Ika może Ci fachowo wyłożyć jak sie koksuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No pięknie....Florka, wkońcu dobry kierunek:-):-):-)
Wiesz, na zlocie może byś nauczyła Ikę tak siadać i podrygiwać, co??????
W zamian za to Ika może Ci fachowo wyłożyć jak sie koksuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

O! Ale bardziej na wadze to by mi zależało na tym, żeby Ika pokazała jak się jest małą grzeczną dziewczynką, która sama siedzi i się bawi i nie truje d*** mamie, jak ta pracuje lub czyta BB:-):-)

Oki..Florka ale boję się że jak młodej powiesz że można być niegrzeczną i marudzić to może stwierdzić że to fajniejsze:-D:-D:-D:-D

No i dzisiaj zważone... waga wskazała 9200g w miesiąc Zu dowaliła 1 kg :-p

a długość niby 76 ale sama pani dr mówiła, że chyba coś źle zmierzyły położne... bo chyba jest więcej :-D

Zuzu - 1 kilogram:szok: no szacun wielki, ale nic dziwnego, jak najstarsi górale nie pamiętają Ciebie bez czegoś do jedzenia w łapce:-):-)

No i dzisiaj zważone... waga wskazała 9200g w miesiąc Zu dowaliła 1 kg :-p

a długość niby 76 ale sama pani dr mówiła, że chyba coś źle zmierzyły położne... bo chyba jest więcej :-D

Julia kochana, to ja daję Ci dwie opcje:
1. powiesz mi jak to zrobić, aby dziecie w m-c kilo napakowało
2. wysyłam kurierem Tobie Tosię na podtuczenie:-p

reklama
Julia - i ja podłączę się do Tosiki i wysyłam Ci jutro rano kurierem Lenkę na mc:-) na wakacje podtuczające:tak::-D

Do góry