reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Kubuś w piątek ważył 4400 przez tydzień przybrał tylko 100g i pani doktor zaleciła dokarmianie :(
w piątek ponowne ważenie mam nadzieję że tym razem będzie dużo lepiej :)

Idzia już sie nie przejmuje ale tak jakoś żle się poczułam ze świadomością że nie jestem wstanie wykarmić maluszka, teraz jest już wszystko ok

Jaki fajny temat :) :)
Będę miała porównanie jak daleko moj wcześniaczek zostaje w tyle, ale o dziwno nie zostaje!! Co mnie cieszy :)

Tydzień temu w środę ważył 4890g...to myślę że dobił już spokojnie do 5 kg. Ja go karmię sztucznie więc na pewno dobił :) a moje ręce jak dobija...... :) :) :)

No dobra, teraz my!
Wczoraj byliśmy u lekarza i na zastrzyku 5w1 Infex no i zważyliśmy tego naszego Ocipinka. 5820 gr.
Pani mi sugerowała, ze mały za dużo je, ze mam go oszukać herbatką albo smoczkiem, no ale tylko Wy same wiecie ze tych małych głodomorków nie da się oszukać i wiemy kiedy chcą jeść. A Pudzio jak nie jest głodny to nie przełknie ani kropli.
Obwód główki 41 cm, klata jak u pirata w rozmiarze 40,5 cm:)

reklama
Musze powiedzieć, ze bardzo rzadko nosimy małego na rękach, tylko do ululania. Chociaż ostatnio w dzień lubi zasypiać na leżąco przy pieluszce i ze smoczkiem. A na noc to swoim brzusiem na moim brzusiu:) Ale to nie ten wątek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry