Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kubuś ważył dzisiaj 4300, przez 2,5 tydodnia przybrał 300g jakoś mi się wydaje że mało. Pani doktor powiedziała, że dobrze przybiera ale ja i tak się tym troszkę martwie.
Czy wiecie ile dziecko powinno przybierać na wadze tygodniowo?
Moj Kubus wazy 4,5 kilo ( ponad kilogram w miesiac ) w kazdym razie jest w normie. Rena mi lekarz powiedzial ze dziecko musi przytyc minimalnie 20 g dziennie czyli 140 g na tydzien.
Czyli troszkę za mało przybrał na wadze, pewnie to przez te kolki które go męczyły przez 2 tyg.
Za 3tyg mamy szczepienie i ważenie przy okazji to zobaczymy jak bedzie za mało przybierał to bede go musiała dokarmiać
A ja myslalm z Maja bardzo malo przybira na wadze bo po ciuszka widac ze tylko urosla jakby.
A tu wczoraj bylismy u lekarza i Maja wazy 4300g czyli od dnia wyjscia ze szpitala tj 24.04 (3180g) przybrala 1120g. ))))
No to przebijam Misio waży 5600g Kto da więcej?
Przez miesiąc przytył 1,5 kilo, a od urodzenia ponad 2kg. Niestety tą wagę już czuję... w kręgosłupie :/