reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

Nasz maluszek tez rośnie w oczach.
Urodził sie z wagą 3240 a dzisiaj waży 4750 g. Średnio przybiera okolo 300 gram na tydzień. A jeśli chodzi o wzrost to miał 54 cm przy porodzie a teraz ma 58 cm. No i ciekawostka wydaje mi sie, że ma dużą nóżkę bo ma 9 cm, a wasze maleństwa jakie mają stópki??

reklama
Alex - moja Zosieńka właśnie zasypia po kąpieli, więc teraz nie zmierzę, ale też ma długie. Moja pediatra zawsze patrzy na stópki i jak dzieciątko ma długie, to mówi, że będzie wysokie. U mnie to sie pewnie zgadza, bo M ma prawie 2 metry:-D

Mój też ma długie stopy, w małe skarpetki to w zasadzie nie wchodzi. A śmiać mi się chciało jak spał a teście go za te stopy chwytali. Będzie miał 1,9m jak nic. Nie, nie, ja myślę że 1,85m. Dialogi na 4 nogi normalnie. Stópki ma do całowania a nie do wróżenia wzrostu.

Alex moja mała ma stópkę 10,3 jakoś tak
ale pamiętam Vi też miała dużą i do teraz ma w miarę dużą bo o 1-2 rozmiary nosi większe buty od rówieśników:tak:
ale ja mam np 38-39 więc mysle że ona też taki będzie nosiła w przyszłości;-)

reklama
Do góry