reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
Maja tylko Ty przypadkiem nie zacznij dziecka odchudzać ... :p Pięknie Ci rośnie nie ma co się przejmować, jak coś to pediatra czy położna zwrócą uwagę, a tak się ciesz że głodomorek pięknie przybiera i duży rośnie :) Gratuluje.

Nasz Bąbel jak się urodził ważył 3280,
w pierwszej dobie dużo spadła Mu waga, bo do 2980
W dniu wypisu (05.05) miał już 3170
16.05- 3560
31.05- 4200

co do wzrostu nie wiem, bo urodził się 54 cm, a przy pierwszej wizycie w przychodni miał niby 51:-D:-D

Ewcia dziecko ci się kurczy? :-D;-)

Wstyd się przyznać, ale od ostatniej wizyty u pediatry nie byłam zważyć Jagodzianki a żeby było zabawniej, po przeprowadzce mam do przychodni dwa kroki, po sąsiedzku. Mogę iść w kapciach. I jakoś ciągle mi nie po drodze. Ale dzidź rośnie, widzę po ubrankach, pierwsze pajacyki poszły w odstawkę, wchodzi w body rozmiar 68 :szok:

Trzeba zacząć nowe polowania na Allegro bo mi się ubranka w praniu kurczą nieznośnie.

Hope, na to wychodzi:-D

68:szok:

nie to mój jeszcze w niektóre 56 się mieści, fakt większość 56 już poszła w odstawkę i zaczęliśmy 62:tak:
ale rozmiar rozmiarowi nie równy:tak:

reklama
Mój Mateusz skurczył się już po porodzie! W pierwszych 5 minutach. Wiem, że z wagi spadają ale żeby się kurczyć? Najpierw podali mi na operacyjnej, że ma 54 cm a potem mężowi, że ma 51... I we wszystkich dokumentach jakie nam dali raz jest tak a raz tak. :)

Do góry