reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

jolek no niech już nie przesadzają że jest otyły :-)
dziecko tak małe nie moze być otyłe.. wkoncu jeszcze nie biega żeby spalać tłuszcz...
moja Vi była tak grubiutka jak Emma a zobacz jak się wycioągła :-)
a Emma... wstawię jej zdjęcie... i nikt mi jeszcze nie pwoiedział ze jest otyła , a że ma piękne tłusciutkie udka.. i nawet na szczepieniu lekarka mówiła że super bo ma w co igłę wbić :-p

reklama
pewnie! jestem tego samego zdania , jak dzieciaczki starsze będą i nadal te fałdeczki będą to wtedy się martwić można a tak to myślę spokojnie że to taki urok :tak::-D:-) , zresztą też wiem po Szymku pulpecik był a teraz chudzinka jest :-)
My w przyszłą środę idziemy aż jestem ciekawa.:tak:

reklama
Witam:tak: aktualnej wagi nie znam bo na kontrole idziemy dopiero w lutym,ale miesiac temu Adas wazyl niecale 8 kg wiec mysle ze teraz bedzie ponad;-) widze,ze wiekszosc dzieci wazy wiecej niz moj brzdac, karmicie jeszcze piersia? pozdrawiam:-)

Do góry