reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
Pięknie maluszki przybierają:tak: mój Jasiek robi się klocuszkiem:-D na szczepieniu 13 marca miał już 6500g, podejrzewam, że teraz do 7 kg dobił:-p

Ja za to mogę się pochwalić w końcu spadkiem, nieznacznym ale zawsze...odkąd nie jem słodyczy spadło kolejne 1,2 kg, od porodu poszło precz 18 kg - cieszę się bardzo, ale nadal krągłości u mnie królują:zawstydzona/y:

A ja na wagę od porodu nie wchodziłam :baffled: Jakoś poczekam sobie jeszcze, żeby szoku nie było za bardzo dla mnie:-p ale w jeansy przed ciąży się już nawet mieszczę:-p;-)więc źle nie jest;-)

Mój syneczek urodził się z wagą 2980g - Kruszek mały :-) Dziś pani doktor zważyła i waży już 4050 g :-D Cieszę się, że tak ładnie przybrał :-):rofl2:

U nas dzisiaj na wizycie było 4660:-) Madziulek urodziła się z wagą 4130 a w dniu wypisu miała 3700 wiec tez ładnie przybrała :-)

u nas po wizycie waga 5300g. Urodził się Robert z wagą 4370g przy wypisie 4170g więc przybył sporo :-)

Moja Madziula dzisiaj ( po 6 tyg.) miała 4100, w dniu porodu 3200 (w dniu wypisu 3080). Mało jak tak patrze na Wasze skarby ale wrodziła się w ojca a ten figure ma do pozazdroszczenia :-)

Julek dzisiaj (równo 6 tyg) waży 4500. w dniu porodu było 3110, w dniu wypisu 2980. tak więc ładnie przybrał, a nawet mnie to trochę przeraziło, że aż tyle :D

reklama
Do góry