reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mloda moja nadal 14 kg... 

no u nas po nagłym skoku w lato potem jakoś tak wszystko w miejscu lub ledwo co do przodu...chyli jakieś14 kg z małym hakiem i wzrost ok 100 ale raczej od dołu ok 100 - moze z 98, no ale ostatnio dawno nie robiłam porządnych pomiarów a wydaje mi się że chyba znów zacznie się faza wzrostu bo jakoś jeść więcej zaczął...muszę go zważyć, ale myślę że magicznej 15 stki nie przekroczył
Wojciaszek jak zwykle z wagą do przodu 16,9kg!
Pora myślec o nowym foteliku, bo ten jest do 18 kg.
Ha! Przegoniliśmy!!! :-):-):-) 17,3 do 17,5 w zależności od tego ile zje przed ważeniem ;-);-);-)
Ps. U nas fotelik zmieniony..........

Kasia, nie kupowaliśmy - to była skomplikowana historia ;-)Jak jechaliśmy w ubiegłym roku do Dziadka do Belgii, to on kupił tak trochę na wyrost, żeby Mateusz miał w czym jeździć tam, na miejscu. I potem pod koniec roku dostaliśmy go w spadku, ale..... zastrzel mnie - nie wiem, co to jest :-) Darowanemu koniowi i tak dalej, a że jakoś tak po prostu któregoś dnia się przesiedliśmy do większego, to nawet nie pamiętam, co jest na nim napisane 

Ps. W temacie: Mateusz od urodzenia leci na 95-97 centylu - i wagowo i pod względem wzrostu.

Ps. W temacie: Mateusz od urodzenia leci na 95-97 centylu - i wagowo i pod względem wzrostu.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ile Wojti ma wzrostu to nawet nie wiem zmierzę go dziś, ale wagowo to 17500 - 17800:-)
reklama