reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

reklama
Wojciaszek waga 17,1 kg, wzrost nie jestem pewna - kilka miesięcy temu 96, ale ostatnio urósł, więc pewnie już koło 1 m. Buty 26-27.

Oliwki waga 13 kg, wzrost myślę, że koło 90 cm, bo zaczynam jej kupowac ubranka na 92 :-) Wypasiona ta moja córcia, co ;-):-D ??

Ostatnia edycja:
Karol na 3 lata tak z metra cięty :) no moze 99...waga w koszulce i spodniach od dresu 15,6, rozmiar buta 26/27

a śmieje się z niego że lekki bo skłąda się w większości z nóg ;) spodnie już dawno na 104 musi mieć, a jak mu dokuczam jak nie chce jeść i mówię "chudy Karol" to on do mnie "stara mama" - i rży ze śmiechu przy tym okrutnie - wydaje mu się że mu się taki dobry żart udał ;):)

Ostatnia edycja:
nasz chudzielec na domowej wadze w majtkach 14,9- od jakiegoś czasu bez zmian :(
nie wiem czy powinnam się martwic że nie przybiera...natomiast na wysokość rośnie i w sumie patrząc na jego budowę to wg mnie jest szczupły ale nie chudy...

Baśka, ale u nas też te okolice 18 utrzymują się już od kilku miesięcy. Mateusz rośnie na długość, potwornie szybko rośnie. A wagowo nic. Ale to chyba tak ma być, bo poza tym nie widzę, żeby był jakiś straszliwie chudy.....

reklama
u nas też okolice 18 kg. Dzieje się tak już od kilku ładnych miesięcy. Za to jak u przedmówczyni rośnie na potęgę w górę i stopą wzdłuż.

Do góry