reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Gratulujemy nowej liderce:-D :-D :-D my też tylko na cycku kaszek nie podajemy tylko zupke zamiast jednego karmienia no i soczki ewentualnie tarte jabłko lub marchewka może jutro spróbujemy banana:-)

reklama
oooo cholipaaaa....10,5 :szok: :szok: :szok: to 3 kilo roznicy miedzy Zosienka i Noemi...Tak sie czasami zastanawiam co jest powodem takiej roznicy wagi u tak malenkich dzieci...Bo 3 kilo to chyba dosc duzo co?

Stokrotki duzo sily zycze...Ale za to masz wiecej tego kochanego cialka do wycalowania:-D:-D:-D

łał- Stokrotka- pannica jak się patrzy:)

Klaudia także wyłącznie na piersi- jedynie raz dziennie dostaje soczek jakis - winogron..jabłka..dzika róża(cosik z gerbera po 4-5 m-cu) i jakiś deserek(także z gerbera)- niestety moja panna nie lubi nic co nie ma smaku słodkiego- próbowalismy- zupkę jarzynową- afe- szpinak- ble- pluła na zielono:)....wiec cycuś numer 1:)

Póki co kilogramy Zosi mnie nie martwią (nie mam na to zbytnio wpływu) tymbardziej że lekarz mówi że wszystko jest w normie , że jest zdrowa.... Jedyne moje zastrzerzenie to ból pleców od noszenia........... No a w piatek połamały mnie korzonki .Poprostu TRAGEDIA!!!!!!!!!Nie mogłam z łóżka wstać . Na szczęście to nie pierwszy raz jak spotkała mnie taka "przyjemność" i wiedziałam co robić ............ Lekarz przyjechał dał "koński" zastrzyk i jakoś chodze........... Ale ogólnie to tak jak patrycjo piszesz poprostu mam wiecej ciałeczka do wycałowania :-)

Stokrotka wow czym ty ją w tej Irlandii karmiłaś :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale jak to mówią kochanego ciałka nigdy za wiele;-)
A tak przy okazji to na bolące plecki polecam chustę ale ty chyba masz.;-)

:-DMy byłyśmy w tamtą środę na szczepieniu ważeniu itp Waga Sandrusi to 7600 czyli norma. A szczepienie tym razem zakończyło się bez płaczu a to dzięki wspaniałej maści emla naprawdę dziewczyny polecam
Ostatnie dwa szczepienia to prawie przepłakałam razem z nią a teraz nawet nie zajęknęła.:no: :happy:

reklama
Do góry