reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Cicha - chowa-nie chowa ;-)- poniżej cała naga (no prawie) prawda - nabity jest i grubokościsty - na tym zdjęciu nie widać ale nóżki są takie "solidne" :) zresztą fałdek i brzucha jak widać też nie brakuje...
a jego wielkie dłonie i stopy tez muszą swoje ważyć ;)

reklama
Baska jak dla mnie to Karol ma super figurke;-) i chyba faktycznie po prostu dobrze czy tez tak jak piszesz 'solidnie' wyglada:-) Gdybym ja wkleila taka fotke Julka to bebolek by mu wystawal na pol metra - bo u nas golym okiem widac skad ta waga:-)

Baska Karolek jest bardzo dobrze zbudowany, widac poprostu, że niczego mu nie brakuje:tak::tak::tak:, tak naprawdę z tego mi lekarka mówiła, że problemy z nadwagą z reguły pojawiają się w wieku 7-9 lat i wtedy trzeba szczególnie dbać o dietę ( w sensie odzywiania prawidłowego) dziecka. Otylka tez pulchniutka chociaż tak naprawdę nie wiem z czego, słodycze dostaje ograniczone w niewielkich ilościach i z reguły małokaloryczne, zjada sporo owoców, chleb sporadycznie..jak jest mega głodna, dziennie zupki... i z reguły miesko gotowane lub duszone. A zatem na palacach jednej ręki mogłabym policzyw ile razy je w miesiącu cos czego może niepowinna, typu pieczone itd....nawet paluchy ograniczyłam....a i tak brzuchol jak jest tak był...

reklama
Nasz Misiek wysoki i szczuplak - 10600g. W szpitalu był tego samego wzrostu co dwulatek i 19 miesięczny chłopczyk. Młodszy o półtora miesiąca chłopczyk był od niego o pół głowy niższy i wyglądał przy Mikusiu jak Pudzian - z reszta taką nadaliśmy mu ksywkę ;-)

Chyba nieźle spala, bo apetyt ma wręcz niesamowity! Normalnie prawie całymi dniami cos je...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry