reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

kurcze kasiu Miki ma aż 72 cm! szok :szok: hihi. my byłyśmy dziś na szczepieniu i badaniu kontrolnym Zosieńka waży 7kg (ciężki z niej kwituszek :-) )i mierzy 63 cm , główka 41, klatka piersiowa 43 cm. No i Zofi jest zdrowa jak bybka :)

reklama
stokrotki, to już wiesz czemu sie martwię, że Miki lada chwila wyrośnie z gondolki :-D On jest po prostu duży ;-)
A Zosieńka ślicznie rośnie! Kochane kilogramki :tak:

WOW Miki to rzeczywiscie kawal chlopa;-))
Moj rosnie tak jak dziewczynka bo wymiarowo przypomina Zofke ;-))(tak mi sie przynajmniej wydaje bo szczepienie i wizyta u pediatry dopiero za trzy tygodnie).

tak Patrycjo w Smyku zawsze trzeba kupić rozmiar wiekszy- a i tak przewaznie właśnie jest taki na styk- my też dzisiaj dostaliśmy ubranka o rozmiarze 74 ze smyka i są akurat dobre już- to tez zalezy jaka firma produkuje dla smyka-ale zawsze z sofiji są małe.

No ja właśnie chciałam napisać że różnie z tymi ciuszkami w Smyku bo są tam rózne firmy...Lolek tez nosi już parę rzeczy 74 które są akuratne ;-)
A Sofija wg mnie dobre jakościowo fajne rzeczy robi

Cześć :)
dzisiaj byłam z Kubusiem na szczepieniu ale niestety szczepienie pomimo tego ,że Kubus był zdrowy i nadawał sie do szczepienia nie podano mu ponieważ powiedziałam pani dok. że obie z córką byłyśmy chore powiedzmy przeziębione w sumie to jeszcze do końca nie wyleczone i pani dok. powiedziała ,że dla mojego spokoju żebym nie myślała ,że może się coś u Kubusia rozwinąć a podamy szczepionkę to przelożyłysmy szczepienie na środe tak wolałam . Ale odbyło się ważenie
Kubuś waży 6380
obwód główki 39
obwód kl.piersiowej 42
niestety nie wiem jaki jest długi ponieważ u nas nie mieżą na wizytach a urodzil się 59 dlugi więc teraz na pewno trochę ponad 60 będzie,jutro moje kochanie będzie miało 3 miesiączki:-) :-) :-)

To ja widzę, że moja Olka mały kurczak!! Wprawdzie długa - ubranka nosimy 68, ale waży 5300!! Lekarka powiedziała, że wszystko w porządku - taka jej uroda, że niby drobna po mnie, ale ona jak chart wygląda - długaśna, a szczupła. A nogi ma dłuuuuugie :) Rajtuzki 74 kupuję :)

reklama
Do góry