reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
no i w końcu zważyłam Kamila na wadze 8900. Boje sie że go przekarmie. Mleka pije nie wiele ale za to obiadki wcina i 2 deserki na raz. Jak mu nie chce dać 2giego to wrzask - chyba uzależnia sie od łyżeczki. O matko jak tak dalej pójdzie to słoniątkiem będzie :)

to moj jest gigia sloniatko w takim razie. Dziewczyny wy sie przejmujecie 8 kg bobasami, a ja w domu mam 11kg zywej wagi. Ale nie przejmuje sie tym. POjdzie na nozki to zrzuci. Zreszta jest dlugi i musi miec cięzkie gosci bo tylko po polikach widac ze duzo wazy reszta jest ok.

o kurcze bicepsy normalnie bedą wieeelgachne
a my dzielnie jak super womamy dzierzymy nasze kluseczki jak nie w brzuchu to na rękach ;D

no całkiem całkiem te nasze dzieci ale szczerze mówiąc to ja jakoś bardzo nie odczuwam tych kg. wszyscy noszą 5 minut i plłacz że kręgosłup itp. a ja nosze 30 min i tylko troszke ręce opadają :)

reklama
Mi tez sie tak zdawało ale kiedys raz poszlam z emi do sklepu po jedna rzecz bo zapomnialam kupic a nie chcialo mi sie znowu wozka targac wiec wzielma ja na rece
oczywiscie nie moglam dostac tego co potrzebowalam zlatalam pol miasta i rzeczywiscie kregoslup i rece bolą

Do góry