reklama
no i w końcu zważyłam Kamila na wadze 8900. Boje sie że go przekarmie. Mleka pije nie wiele ale za to obiadki wcina i 2 deserki na raz. Jak mu nie chce dać 2giego to wrzask - chyba uzależnia sie od łyżeczki. O matko jak tak dalej pójdzie to słoniątkiem będzie 
Milla
Mamy marcowe 06
to moj jest gigia sloniatko w takim razie. Dziewczyny wy sie przejmujecie 8 kg bobasami, a ja w domu mam 11kg zywej wagi. Ale nie przejmuje sie tym. POjdzie na nozki to zrzuci. Zreszta jest dlugi i musi miec cięzkie gosci bo tylko po polikach widac ze duzo wazy reszta jest ok.
K
kasiula matula
Gość
o kurcze bicepsy normalnie bedą wieeelgachne
a my dzielnie jak super womamy dzierzymy nasze kluseczki jak nie w brzuchu to na rękach ;D
a my dzielnie jak super womamy dzierzymy nasze kluseczki jak nie w brzuchu to na rękach ;D
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Maga no ładnie Jagódka waży. Mamusia dobrze karmimaga_86 pisze:5miesięcy 2tygodnie i 3 dni- mók ssak waży 9510 g![]()
M
mamaoli
Gość
no maga nieźle, nieźle!
reklama
K
kasiula matula
Gość
Mi tez sie tak zdawało ale kiedys raz poszlam z emi do sklepu po jedna rzecz bo zapomnialam kupic a nie chcialo mi sie znowu wozka targac wiec wzielma ja na rece
oczywiscie nie moglam dostac tego co potrzebowalam zlatalam pol miasta i rzeczywiscie kregoslup i rece bolą
oczywiscie nie moglam dostac tego co potrzebowalam zlatalam pol miasta i rzeczywiscie kregoslup i rece bolą