Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my dzis po szczepieniu nastepne dopiero za pol roczku waga 9.800 kg a wzrost 76 dlugi sie nam Igi robi pytia Igo tez ostatnio czesto robi kupka ale nie biegunkowa tylko kazda pielucha to kupa dzis pani doktor powiedziala ze to od tego ze nowe pokarmy wprowadzamy a polecialo mu tez 200g
Kolejne 50g na minusie Ale pani doktor kazała się nie martwić. Na szczęście nie jest przy tej biegunce odwodniony, więc na razie szpital nam nie grozi. No a wagę będziemy nadrabiać po chorobie.
putia biedny JAsiu ucałuj GO ale sie nie martw po tej biegunce będzie taki wygłodzony że całego kurczaka zje i obiadki z okolicznych supermarketów. Pilnuj by sie nie odwodnił!!!!!
My się zważymy dzisiaj po południu, bo idziemy na ostatnie (chwilowo) szczepienie... a tak na oko to Kubas ma z 10 kilosków i jakby zeszczuplał, bo byl kiedyś bardziej papuśny...
u nas odchudzanko...na szczęście Mała nie traci wyglądowo na wadze , ale jak mnie nie ma to nie je...Cuduję już z jedzonkiem, gotuję, porzecieram a ona mówi nie.:sick:
Pytia, moja Agatka też schudła przez te 6 dni, ale widzę że już idzie ku lepszemu, dziś była prawie normalna kupka, apetyt wraca - Agata po południu zjadła mleko z mojej piersi, potem dostała kleik ryżowy i poprawiła drugą piersią, a teraz słodko śpi.
widzę, że szybko nadrobi straty, juz jej się brzuszek zaokrągla