reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
m-KTOSIU MOJA WAGA TO STAŁA W MIEJSCU JUŻ JAKOŚ 2 TYG PRZED PORODEM ALBO I WIĘCEJ ... A NA DZIEŃ DZISIEJSZY MAM JUŻ PONAD 10 KG MNIEJ ... A W CIĄZY PRZYBYŁO PONAD 20 KG TAKŻE JEST SUPER :-) BRZUSIO SPADŁ,DOSŁOWNIE TYLKO TROSZq SKÓRKI ZOSTAŁO A JA CZUJE SIĘ JUŻ TAK LEKKO-FAJNIE,ODRAZU CZUJESZ ŻE JEST CIE MNIEJ :happy: NO I WBIJAM SIĘ JUŻ W SWOJE UKOCHANE DZINSY mmm SAMA PRZYJEMNOŚĆ ;-)

anula to fajosko ! :cool2: ja tez chce moje dziny, ja juz sie zaczelam zastanawiac komu oddam w prezecie moje ciuchy ciazowe, nie chce trzymac dla drugiego dziecka zeby czasem za szybko nie zaciazyc:-D wole sie pozbyc jak najszybciej:cool2:

OOO to ja lece sie wazyc, bo nawet nie wiem czy waga u mnie stanela czy nie.
Ubran ciazowych za duzo nie mialam, a spodnie to i tak juz sa z lekka nadszarpniete, wiec raczej nikomu nie oddam.

Moja waga też stoi w miejscu od 1,5 tygodnia.
A z ubranek ciążowych to mam tylko jedne jeansy, jakos udało mi się poradzic bez kupowania tego typu rzeczy:happy:

reklama
Do góry