reklama

Waga sprzed i po ciazy

no pewnei ze pozrzucamy:-)
ja w sumie wazylam zie dzis, 53 kilo czyli 2 wiecej, 21 tydzien zaczynam we wtorek.
Nigdy tyle nie wazylam;-)
No ale wiem ze o wiele wiecej waga pokaze wkrotce.

W moja pileczke wszystko poszlo, z tylu caly czas calkiem zgrabnie wygladam:-)

reklama
hehe dziewczyny zazdroszcze takich "osiągów" :)
u mnie na przodzie siódemka i teraz przyspieszamy tempa w stronę ósemki...
no i równa babka ze mnie - dziś mi wyszło 103 w biuście, 103 w biodrach i 103 w najszerszym miejscu brzuszka:-D

zdjęcia wrzucam na fotki na zastrzeżonych

Ja byłam w piątek u lekarza. Przed ciążą dużo ważyłam 84- teraz przybylo mi 2,5. Mam nadzieję, że mi sięuda nie przekroczyc 10-12kg.Czytam wasze wypowiedzi i tak zazdroszcze szczuplutkim mamom. Ciekawe czy ktoś jest taki kto waży podobnie jak ja - a moze jestem tutaj sama :(

No ja też mam nadzieję, ze uda mi się szybko zrzucic te nadmierne kg zwłaszcza dlatego, że kolana mnie zaczynają bolec. Teraz żałuje, że nie zadbałam o siebie przed ciążą. Na ślub ładnie schudłam a później popadłam w maniakalne jedzenie i narobiłam dziadostwa ze swoim ciałem. Ciesze się, że jest we mnie nowe życie. Nawet czasami nie przeszkadza mi to jak wyglądam, ale po tych pięknych dniach przychodzi załamka i z obrzydzeniem patrze na swoje ciało. No ale koniec tego gadania o złych rzeczach. 2,5 kg od początku ciąży to nie tak dużo, moze nie będzie tak źle. dzięki za pocieszenie :)

Muszynianka - to niedużo przytyłas do tej pory i mysle że uda ci się zgubić zbędne kilogramy po ciazy a i wygląda na to że przytyjesz prawdopodobnie mnie niż wiele z nas...ja też miałam duży naddatek po pierwszej ale karmiłam 11 miesięcy i dużo ruchu przy małym miałam - odkąd pół roku skończył już się przemieszczał, mało spał a jak rok skończył i w lato musiałam za nim ganiać to i poniżej wagi sprzed ciąży spadłam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry