reklama

Waga sprzed i po ciazy

reklama
A ja 5 miesiac i juz 6 kg. na + :baffled: Zawsze trzymalam wage tak 68 kg. a przed ciaza przybylo dodatkowe dwa kilo co poszlo w brzuch ...czyli ''zwalki''i teraz ogladajac brzuszki przyszlych mam to az mam nerw na swoj...chcialabym by byl twardy i okraglutki(to moja pierwsza ciaza) a to mi jakos sie rozchodzi wszedzie i w efekcie mam paskudny brzuch...tak bardziej jakby swoj zbyt wypukly i pulchny niz ciazowy wyglada.Czekam z niecierpliwoscia az w koncu mi go wypchnie.

A ja 5 miesiac i juz 6 kg. na + :baffled: Zawsze trzymalam wage tak 68 kg. a przed ciaza przybylo dodatkowe dwa kilo co poszlo w brzuch ...czyli ''zwalki''i teraz ogladajac brzuszki przyszlych mam to az mam nerw na swoj...chcialabym by byl twardy i okraglutki(to moja pierwsza ciaza) a to mi jakos sie rozchodzi wszedzie i w efekcie mam paskudny brzuch...tak bardziej jakby swoj zbyt wypukly i pulchny niz ciazowy wyglada.Czekam z niecierpliwoscia az w koncu mi go wypchnie.
Spokojnie jeszcze będzie okrągły jak piłeczka lekarska.

Ja mam 5 na plusie. Wszytko poszło jak na razie w brzuszek i jestem zadowolona. Pupcie dalej mam zgrabną i mam nadzieję, że tak zostanie :-).

no ja też mam taki bardziej rozlazły brzuszek a nie piłeczkę - ale taka widać moja budowa, trochę tłuszczyku też robi swoje ale i w poprzedniej ciąży miaąłm taki sam - taki bardziej naokoło a nie do przodu mocno...

no ja tez mam 5 kg do porzodu :) ale az tak sie nie martwie idzie mi raczej w brzuszek i troszke zauwzylam boczki, ale generalnie to brzuszek. ciesze sie z kazdego kg , pozniej zgubimy wszystko dziewczyny po ciazy :) a teraz mamy pod sercem nasze najwieksze skarby i oby rosły nad zdrowo !!!!:-):-):-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry