izabela...
Fanka BB :)
czy można liczyć na schudnięcie w późniejszym okresie ciąży, czy cały czas będziemy tylko przybierać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zawsze trzymalam wage tak 68 kg. a przed ciaza przybylo dodatkowe dwa kilo co poszlo w brzuch ...czyli ''zwalki''i teraz ogladajac brzuszki przyszlych mam to az mam nerw na swoj...chcialabym by byl twardy i okraglutki(to moja pierwsza ciaza) a to mi jakos sie rozchodzi wszedzie i w efekcie mam paskudny brzuch...tak bardziej jakby swoj zbyt wypukly i pulchny niz ciazowy wyglada.Czekam z niecierpliwoscia az w koncu mi go wypchnie.Spokojnie jeszcze będzie okrągły jak piłeczka lekarska.A ja 5 miesiac i juz 6 kg. na +Zawsze trzymalam wage tak 68 kg. a przed ciaza przybylo dodatkowe dwa kilo co poszlo w brzuch ...czyli ''zwalki''i teraz ogladajac brzuszki przyszlych mam to az mam nerw na swoj...chcialabym by byl twardy i okraglutki(to moja pierwsza ciaza) a to mi jakos sie rozchodzi wszedzie i w efekcie mam paskudny brzuch...tak bardziej jakby swoj zbyt wypukly i pulchny niz ciazowy wyglada.Czekam z niecierpliwoscia az w koncu mi go wypchnie.

zgadzam sie,potem wszystko pozrzucamyno ja tez mam 5 kg do porzoduale az tak sie nie martwie idzie mi raczej w brzuszek i troszke zauwzylam boczki, ale generalnie to brzuszek. ciesze sie z kazdego kg , pozniej zgubimy wszystko dziewczyny po ciazy
a teraz mamy pod sercem nasze najwieksze skarby i oby rosły nad zdrowo !!!!:-):-):-)
![]()