Mi ostatnio buzie tez się nie zamyka.Ja wszystko i co chwila ale do godz 18-19.potem nicpatrzac na tabelke, to ja jestem w 6tym
i tez wcinam na potege.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi ostatnio buzie tez się nie zamyka.Ja wszystko i co chwila ale do godz 18-19.potem nicpatrzac na tabelke, to ja jestem w 6tym
i tez wcinam na potege.
Łoo, to i tak dobrze, ja głodna nie zasnę i ostatni posiłek jem ok 21- 22Mi ostatnio buzie tez się nie zamyka.Ja wszystko i co chwila ale do godz 18-19.potem nic

Dla mnie to nie pocieszenie bo i tak pewnie 100 kg dobijeŁoo, to i tak dobrze, ja głodna nie zasnę i ostatni posiłek jem ok 21- 22![]()

Pocieszam się właśnie tak pocieszam (bo co innego mi pozostałoChogata to nie martw sie nie bedziesz sama![]()
).Już myślę,że będzie niezły klub po porodzie bo chyba każda z nas coś tam chciałaby zrzucić.Motywacji chyba nie zbraknie:-)Trzymam za słowo;-)Powstawiamy sobie suwaczki z wagami, bedzie motywacja, ktora wiecej zrzuci, no i popilnujemy sie troche wzajemnie, koniec z lakociami;-)

a może niektóre z nas nie będą się musiały za to zabierać???